Poddisinspelning hos Vanja

IMG_1472 IMG_1475IMG_1483IMG_1494IMG_1534IMG_1543

I dag spelade vi alltså in ”Fråga/Svar”-podden. Så himla kul. Så kul att läsa era frågor och veta vad ni vill höra mer om. TACK för alla frågor! Vi fick ju så himla många så vi hann inte med alla MEN vi lovar att köra ett till fråga/svar-avsnitt framöver. Och att svara på era frågor i våra vanliga avsnitt också 🙂 Huuur gullig är Grodis egentligen, sååå himla söt och gosig. Jag hängde hos Vanja i typ tre timmar i dag så himla mysigt och hur fint ha de inte hemma? Drömmen!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åååååå vilka underbara bilder! Jag snor direkt till min blogg he he! Och du fångande en Vanja som ler – med TÄNDERNA! Bra jobbat ha ha… 😉 Kram!

    Vanja 2015-08-05 00:47:07 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!