Shopping at Brandy Melville

IMG_1419  IMG_1425 IMG_1426

I går var jag ju på shoppingrunda och kom hem med ganska många påsar.. Ska visa er sen. Bland annat var jag på Brandy Melville där jag inte varit på typ ett år och de har ju så fina saker. Älskar alla toppar! Tre av dem fick följa med hem! Och hur fina är dessa galjar. Ville köpa dem men det fick man inte 🙁 Ska jag orka mig på att göra egna… Kanske 🙂

Yesterday I went shopping and got home with so many shopping bags… I will show u later. I bought three tops from Brandy Melville, they have so cute clothes. Its been a year since a last where there but I love that store. Need to go back soon!  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!