Äntligen är den här – Veckans poddis!

IMG_1573 IMG_1577

Nu alla gullisar kan ni lyssna på veckans poddis! Åh, va roligt det var att svara på era frågor! Så himla kul att se vad ni vill höra mer om. Och vi fick så himla många frågor så vi hann inte riktigt svara på alla… Men vi kommer ta upp dem under våra vanliga avsnitt. Vi pratar mer om det i podden. Vi berättar också om våra sämsta och bästa egenskaper, hur man träffar nya vänner, vilka som är våra stilikoner, hur Niklas firade till Vanja (SÅ FINT!!) och hur jag hanterade att min pappa gick bort.. Som ni hör var det både lätt, roliga och djupa ämnen. Så in och lyssna på veckans podd. Ni hittar den här eller i alla poddappar.

Lyssna, inspireras och dela med er av era sommarbilder på #JosefinOchVanja – Så vi får se vilka ni är! Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!