Bloggtips: Nina Suess

Nina-Suess-Timberland-Espandrilles-Berlin-Fashionweek-3image6 image7 Nina-Suess-Asos-Ibiza-Style-Aquazurra-Lookalikes-Valentino-Glamlock-Feni-Monster-Island-Vacation-1 Nina-Suess-Braun-Silkepil9-2 Nina-Suess-Citizens-of-Humanity-chanel-espandrilles-white-overall-4 Nina-Suess-Edited-High-Waist-Skirt-Isabel-Marant-3 Nina-Suess-Fashionblogger-in-the-city-Holland-Style-Anny-Nails-pinko-shoes-glitter-sneaker-levis-jeans5011-2 Nina-Suess-Firenze4ever-Luisaviaroma-1 Nina-Suess-Hermes-Poncho-Isabel-Marant-Birkenstock-4 Nina-Suess-Ibiza-Style-Boho-Chic-Fringes-skagen-199  Nina-Suess-Timberland-Espandrilles-Berlin-Fashionweek-8 Nina-Suess-Zign-Shoes-Edited

Okej, ser ni? Ser ni denna brutta? Så jäkla inspirerade! Älskar hennes stil och kan titta på hennes bilder i timmar. Hon är alltså min nya absolut största inspirationskälla just nu. Ni brukar ju fråga vem och vad som inspirerar mig och här är hon. Är totalt förälskad i denna boho, chic, rockiga donna.

Ni hittar hennes blogg här! (In och inspireras!)

Here is my  totally style crush at the moment. I love this girl and I can look at her pictures for hours. U must check out her blog and Instagram. 

You find her blog here! (Go and get inspired!)
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!