Paint It Pink

IMG_1756 IMG_1762 IMG_1771 IMG_1785

Den här byrån är min mammas farmors mamma… typ… Och jag älskar den men den börjar blir lite kantstött och sliten. Och så såg jag en så himla fina bild på en rosa byrå och kände en såååån vill jag ha. Så då gick jag och köpte ljusrosa färg och målade den här hemma mitt i flyttkaoset. Så fint tycker jag!! Kommer passar perfekt i min nya lya. Målade även en pall som såg lite ledsen ut.. Skulle kunnat måla ännu fler saker rosa. Så kul! Fem dagar tills flyttlasset går… Så taggad! 😀

Just paint this one pink. Do u like it? I think it will be perfect for my new apartment. I move in five days… So excited!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!