My Favorite Hair Styling Product Atm

IMG_1813

Många av er frågar hur jag stylar mitt hår och vilka produkter jag använder. Jag är inte så bra på att styla och vill att det ska gå snabbt och har hittat världens bästa produkt som hjälper mig med det. Kevin Murphys Saltvattenspray som både luktar gott och är magiskt bra. Jag tänkte göra en video snart där jag visar hur jag gör men egentligen är det väldigt enkelt. Jag sprayar ganska mycket av sprayen i hela håret, fönar och formar med händerna. Och klart!! Du hittar den här!

Many of u ask me how I style my hair and  witch products I use. Im really no pro at it and I want it to go fast. My fav product atm how helps me with this is Kevin Murphys salt water spray. It spells amazing and style your hair perfect. I spray it all over my hair and then I blowdry and style with my hands. So its very easy and takes about 2-3 min. Perfect! You fint it here!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Duschar du håret varje dag och sen tar detta samt fönar? Din frisyr är sååå jäkla snygg!!

    Sara 2015-08-08 18:07:59 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!