Back at work

IMG_1820 IMG_1833

Äntligen tillbaka på jobbet! Så känner jag verkligen. Jag har ingen ångest över huvud taget över att börja jobba igen efter veckor av semester. Jag gillar att vara ledig och glida runt men nu räcker det, jag mår inte så bra utan rutiner. Det är superskönt att kunna ta dagen som den kommer och inte ha massa måsten. Men jag är inte så bra på att hitta rätt balans på saker så om jag inte har något att hålla mig till blir det lätt att jag vänder på dygnet, äter för dåligt och mår bara lite allmänt skumt. Nu ser jag fram emot att gå till världens roligaste jobb varje dag, sova bra, träna, äta bra och må topp. Vi har så himla mycket roligt på gång till hösten på jobbet så det är inte svårt att vara peppad. Och så fick jag min nya lägenhet i dag vilket gör att livet känns hundra oavsett. Så jag hade en smygstart på kontoret i dag, nu blir det att fixa det första i lägenheten och kör vi igång den här arbetsveckan på riktigt.  Jag inleder också hösten med en ny väska från Adax. Den ultimata vardagsväskan. Hej vardag, I love u!

Finally back at work!! Thats really how I feel after weeks of vacation. I really love what I do and my job makes me happy so Im really glad to be back. I like summer and to have vacation but after a few weeks I think its enough. Now im so excited about this fall. We have so much going on. And I got my new apartment today, witch are the best thing ever. I feel so good right now. And I start this fall with a new bag from Adax. The perfect everyday bag. Love life right now!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Älskar väskan! Verkar dock slutsåld på deras hemsida.. Köpte du den från någon speciell webbplats/butik eller från Adax egna hemsida?

  Tack för inspirationen!

  Nina 2015-08-11 02:21:45 http://None
  Svara
 • SÅ härligt att du känner så finis! då är man på rätt jobb. Är själv väldigt pepp ändå på att ”ta tag” i saker nu, känns som hösten är nystart på nått vis. Men först: carpa sensommaren. haha

  ISA 2015-08-10 17:12:20 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • skönt att gå tillbaka till rutinerna igen!

  Diman Dilir 2015-08-10 16:34:57 http://nouw.com/dimand
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!