Tacksam♥

IMG_1839 IMG_1845

Okej, nu sitter jag alltså på min nya balkong i min nya lägenhet. Och jag mår så bra just nu. Jag är så tacksam över mitt liv. Och att jag under de senaste åren lyckats vända mitt liv till detta drömliv jag knappt kunde drömma om. Att jag är nykter, mår bra, tar ansvar, får jobba med det jag tycker är allra roligast och att jag kan köpa mig mitt egna hem. Som dessutom är helt magisk. Så himla fantastiskt och jag känner mig stolt över mig själv. Känner så mycket lycka och tacksamhet i dag att jag typ svimmar. Haha. Love it! Hoppas ni också har en toppenmåndag och få lite pepp av detta otroligt glada inlägg. Stor kram på er alla, tack för att ni finns <3

Now I finally got my new apartment. I so happy and thankful about my life today. About what happened in the last five year. My whole life has change and Im proud of myself. So happy to feel this good, to have my job and that I could buy this apartment. I hope u also is having a great Monday and that u can get some energy from this post. Love to all of u! <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hittade dig via Vanja, och har följt dig på din blogg och er podd under de senaste månaderna och måste säga att du är oerhört inspirerande och peppande:)! Så duktig och ambitiös och samtidigt så ödmjuk verkar du vara, heja dig! Och vilken fantastisk lägenhet:-)! Stort grattis till lägenheten och att du lyckats skapa så mkt fint i ditt liv:-)! Många kramar

  Helena 2015-08-10 23:54:21 http://None
  Svara
 • Life goals!
  Så otroligt grymt, hejja dig!
  De dagarna som känns just exakt så är de dagarna som man förstår varför man sliter som man gör för det man älskar <3 NJUT!

  Jamie 2015-08-10 20:55:12 https://www.jamiesallmen.com
  Svara
 • Gud vilken härlig känsla, känner mig också sådär härligt stolt idag och vilket pepp inlägg! 🙂

  Sophia 2015-08-10 18:28:27 http://sophiadahlgren.devote.se
  Svara
 • Stort grattis! Du ska verkligen sträcka på dig, otroligt inspirerande och coolt allt du åstadkommit i ditt liv. Happy Monday!

  Josefin 2015-08-10 17:30:30 http://josefindysenius.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!