New in: Blue fluff

IMG_1908

IMG_1913

I dag köpte jag det här blåa fluffet på Systrarna Voltair på Åhléns. Det är alltså en fårskinnsfäll som jag ska ha hemma. Så fin i blått! Den stora stråväskan är också därifån och den tänkte jag ha som tvättkorg i badrummet. Och den svarta väskan är min nya vardagsväska från Adax. Så fin!

Today I bought this blue fluffy thing. I will have it in a chair at home. The big bag and my fluff is from ”Systrarna Voltaire”. And the black bag is from Adax. Perfect everyday bag. Love it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Josefin, nu måste jag verkligen berätta hur jäkla mycket jag tycker om dig genom bloggen. Jag är en inbiten bloggläsare av allt möjligt men tröttnar oftast på något hos varje bloggare, men inte här på din blogg. Du är så vacker att jag avundas och ditt leende på bild smittar liksom av sig, bara det är så härligt! Att du nu har börjat podda är väldigt spännande och mysigt, min favoritplats att lyssna på er podd är när jag står i duschen, nu duschar jag ju inte såååå himla länge men jag har märkt att jag står i duschen och liksom boostar mig själv och ”duschar bort” alla dåliga tankar, för sånna är jag fylld med mest hela tiden. Jag försöker mitt bästa att vara en bättre människa som ser mer lättsamt på livet, bearbeta mina sorger och att göra min vardag till ett härligt ställe att vara på. Och det känns ju helt fantastiskt att kunna säga det och mena det så mycket som jag gör nu, men du hjälper mig att må bättre i mig själv. Fortsätt gärna med det du gör, du växer hela tiden inom din blogg enligt mig. Försök att inte stressa upp dig över konstant uppdatering om du har mindre bra dagar, för jag har upptäckt att ditt arkiv är fyllt av massa härligt att kolla på om och om igen, det upptäcker andra bloggläsare tillslut också! Puss (oj vad lång kommentar haha)

  Alva 2015-08-13 17:34:15 http://None
  Svara
  • Svar på Alvas kommentar.

   MEEEEEEN ALLTSÅ <3 Din kommentar gör mig rörd. Tack så himla himla mycket fina du. Jag blir så glad att jag på något sätt kan inspirera dig till att må bättre. Det gör mig så glad att höra. Hoppas, hoppas din vardag blir härlig att hänga med!! Känner att jag måste lyfta dig och din kommentar på bloggen för detta gjorde min veckan. (trots att jag fyllt år och fått min nya lägenhet, det här var bättre!!) STOR KRAM PÅ DIG!

   Josefin Dahlberg 2015-08-13 17:49:52 http://None
   Svara
 • så fint!

  Diman 2015-08-12 13:38:04 http://nouw.com/dimand
  Svara
 • Men åh, älskar den blå fällen! Vilken perfekt färg!! Tror att du kommer att få det superfint i nya lyan!

  Ingridrebecka 2015-08-12 01:38:51 http://Ingridrebecka.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!