Ny poddis♪ ♩ ♫ ♬

Äntligen är veckans podd här och vi snackar om våra älskade bloggar. Hur det är att jobba med dem, vad som är roligast, jobbigast, viktigt att tänka på mm. Vi svävar såklart också ut på andra grejer och delar med av oss veckans tips. Hoppas ni tycker det är ett roligt avsnitt och att ni delar med er på vår hashtag #JosefinOchVanja (Vi blir sååå glada när ni läger upp bilder där, hihi)

Puss och kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Lyssnade på er sjuuuuuukt härliga podd nyss. Där jag helt fastnade i er diskussion om ”hemliga zonen” i bloggandet. Om rädslan för att vara allt för privat i sitt skrivande osv. Och måste bara säga tack… TACK!!!!!
  Har precis som du vuxit upp med uppgiften av att vara lite utav en clown som lättar upp stämningen hemma. Som alltid är den som håller ”ställningarna” för att de andra i familjen mått dåligt eller har varit/är sjuka. Som inte visar andra när jag mår dåligt eller är ledsen. Att jag inte känner mig bekväm med det pga. detta… simple as that! För att jag lärt mig att ”i den här familjen har vi hemligheter” typ. Hur som.
  DU SATTE VERKLIGEN ORD PÅ HUR JAG KÄNNER OCH TÄNKER OCKSÅ!!!!! TACK!!!! Trodde att jag var ensam om det. But nope.

  Precis som ni säger. Varför ska inte du och jag kunna må dåligt en dag? Och varför är det så fult att dela med sig?

  Vill bara säga – fooooortsätt att dela med er! Älskar att ni öppnar upp er i podden. Alltså waaaaaaaaaa! Diggar!!!! Längtar redan till nästa gång ni poddar!

  Natali 2015-08-12 17:47:48 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!