Det här värmer mitt hjärta

Jag går in då och då under dagen när jag sitter vid datan för att kolla om det kommit några nya kommentarer på bloggen. Och alldeles nyss mötes jag av en kommentar som gjorde mig rörd, glad, stolt och tacksam. Att jag kan inspirera tjejer till att må bättre är mitt stora mission i livet och när en av er skriver att jag gör det genom bloggen blir jag så otroligt glad. Tack och stor kram till dig Alva!

”Josefin, nu måste jag verkligen berätta hur jäkla mycket jag tycker om dig genom bloggen. Jag är en inbiten bloggläsare av allt möjligt men tröttnar oftast på något hos varje bloggare, men inte här på din blogg. Du är så vacker att jag avundas och ditt leende på bild smittar liksom av sig, bara det är så härligt! Att du nu har börjat podda är väldigt spännande och mysigt, min favoritplats att lyssna på er podd är när jag står i duschen, nu duschar jag ju inte såååå himla länge men jag har märkt att jag står i duschen och liksom boostar mig själv och ”duschar bort” alla dåliga tankar, för sånna är jag fylld med mest hela tiden. Jag försöker mitt bästa att vara en bättre människa som ser mer lättsamt på livet, bearbeta mina sorger och att göra min vardag till ett härligt ställe att vara på. Och det känns ju helt fantastiskt att kunna säga det och mena det så mycket som jag gör nu, men du hjälper mig att må bättre i mig själv. Fortsätt gärna med det du gör, du växer hela tiden inom din blogg enligt mig. Försök att inte stressa upp dig över konstant uppdatering om du har mindre bra dagar, för jag har upptäckt att ditt arkiv är fyllt av massa härligt att kolla på om och om igen, det upptäcker andra bloggläsare tillslut också! Puss (oj vad lång kommentar haha)”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej finsaste Josefin! Jag kan inte inte annnat än hålla med tjejerna jag också! För att bli inspirerad och hitta inspiration är din blogg isärklass bäst!! puss och kram

  EvelinaHermansson 2015-08-14 12:45:23 http://None
  Svara
 • Håller också med! Du ser så genuint glad och tacksam ut på alla bilder så man vill bara skaka av sig all ångest och le själv. Nu vet vi ju att vem som helst kan vakna upp och må dåligt av olika anledningar (ingen är ”perfekt” osv). Man får energi av att läsa din blogg, och då har man inte ens träffat dig 😉

  Malin 2015-08-13 21:16:16 http://None
  Svara
 • Håller med till 100 %, du är en otroligt härlig person som är sjukt inspirerande! Tittar in minst 4 gånger om dagen (om inte mer) och även om du inte uppdaterat så är det så jäkla kul att gå tillbaka i arkivet och inspireras. Det finns få som dig Josefin, menar det verkligen. Och precis som ni pratade om i senaste podden (som förövrigt är underbar) så är det inte alla som kommenterar, som jag tex men jag ville bara ha det sagt. Du är en riktig förebild!
  Kram <3

  Mikaela 2015-08-13 18:16:14 http://None
  Svara
  • Svar på Mikaelas kommentar.

   Meeeeeen åh tack fina Mikaela!! <3 Såååå himla glad blir jag!! Hoppas vi "hörs" här snart igen ;))) Såå mycket roligare att blogga när man får feedback. KRAM!! Ha en fin eftermiddag och kväll!

   Josefin Dahlberg 2015-08-13 18:32:59 http://None
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!