My Birthday Party❤

IMG_2070

I går kväll hade jag mina finaste vänner hemma i nya lägenheten för att fira min födelsedag och mitt nya hem. Jag har städat och fixat hela veckan för att hinna klart så därför har jag uppdaterat bloggen väldigt lite.. Sorry! Men nu får ni se lite bilder på lägenheten också, kommer ännu mer senare i dag. Jag trivs sååå bra! Och hur fina är de här godispåsarna?? Jag hittade dem på H&M och alla fick en varsin efter maten 🙂

IMG_2078

Massa god veggoplockmat, mums!

IMG_2091

Min mysiga balkong.

IMG_2099

Nya kaklet (visar fler bilder sen) och min alkoholfria välkomstdrink m hallon och mynta.

IMG_1836

Kvällens yngsta gäst, världens gulligaste <3

IMG_1839

Mina mysisar i mitt ”vardagsrum”.

IMG_1845IMG_1847 
Mys på ballen 🙂
 IMG_1852
Finaste Natta <3
 IMG_1861

Såklart måste man äta prinssestårta när man fyller år :))))

IMG_1854

Min bästa vän Katta <3

 IMG_1870

Tack alla mina härliga vänner för en underbar kväll <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Gratulerer med overstått

  Lene 2015-08-16 21:08:36 http://None
  Svara
 • Tänkte bara lämna ett litet avtryck eftetsom jag är en ny bloggläsare. Läser vanjas blogg och lyssnar såklart på eran podd (där ni sa båda två att ni vill ha kommentarer) så nu är jag även en trogen följare av dig med 🙂
  Väldigt fin och inspirerande blogg, och du är så snygg och peppig precis som vanja.

  Ska förresten kopiera ditt kakel, vi ska bygga om köket och ditt kakel va såå snyggt så de vill jag med ha hihi.

  Ha en en fin dag och hoppas du hade en toppen födelsedag .
  Kram Sara

  Sara 2015-08-16 16:46:18 http://Sarawo.devote.se
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej Sara, åh va kul. Tack för kommentaren :)))) Va kul m kaklet, jag är såååå nöjd. Det är så himla fint. Kommer lägga upp fler bilder på köket i veckan ;D Kram på dig!

   Josefin Dahlberg 2015-08-16 16:55:03 http://None
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!