Todays Office

IMG_2270IMG_2266IMG_2279IMG_2276

Happy Monday! Här hemma sitter jag och jobbar. Jag kräktes typ hela natten/morgonen i går.. SÅ tråkigt!! Så ville inte riskera att smitta någon på jobbet så stannade hemma i dag. Jag sov lääänge i natt så känner mig utvilad och pigg 😀 Jag la upp en bild på Instagram häromdagen där det här fina fluffet skymtade och flera frågade var den kom i från. Jag köpte den på Systrarna Voltaires avdelning på Åhléns. Så himla fint att ha i köksstolen tycker jag och det gör att den blir så mycket skönare. Jag ska köpa fler i flera färger och ha på alla stolar.. Så fint! Eller hur?

Happy Monday! I been sick this weekend so I work from home today. So this is what my office look like today. and I want to show u my blue fluffy rug I put in my chair. Love it! It lookes so good and is sooo comfy. Do u like it? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!