Bloggtips: Ida-Marie❥

DSC_0452army-green-lace-topDSC_0460DSC_0875white-long-vest

Vår senaste bloggare i Modette-familjen är inspirerande Ida-Marie. Så himla roligt att ha med henne i teamet tycker jag. Hon är inte bara otroligt snygg utan har även grym stil både på sina outfit och hemma. I hennes blogg bjussar hon på just detta och om hennes liv som mamma och fotbollsfru. Så himla fina bilder. Välkommen igen fina du <3 Du hittar hennes blogg här!

Our latest blogger here at Modette is Ida-Marie. I love her blog, so inspiring. Welcome to the team! Check out her blog here!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Känns ju knäppt att kommentera angående din blogg när du tipsar om en annan meeeen, jag måste bara säga: DU ÄR SÅ BRA. Lyssnade på er podd (ligger massa avsnitt efter pga sån är jag) men efter att ha lyssnat så kände jag bara att jag behövde skriva något till dig. För att det avsnittet gav mig jättemycket och jag blev så förvånad. Jag har följt din blogg till och från i mer än ett år och har alltid tyckt om dina bilder (speciellt yoga och frukost bilder!) men nu med podden så kändes det som att en fick komma ännu närmre på nått vis. Och även om jag inte haft samma erfarenheter kring saker som du har så finns det mycket igenkänningsfaktor ändå. Det ni pratar om går att applicera på annat också liksom. Jag vet inte, kände bara att jag fick en ännu klarare bild av dig (vanjas blogg har jag inte följt så kan inte säga något ang henne). Blev i alla fall så extremt pepp på att höra mer. Tack. Kram!

  Alice 2015-08-19 10:57:29 http://None
  Svara
  • Svar på Alices kommentar.

   Hej Alice, gud va roligt att höra! Ja, jag har ju inte varit superbra på att dela med mig massor på bloggen men i podden snackar jag lixom bara på och älskar det! Va glad jag blir att du gillar den. Hoppas fu fortsätter lyssna. Stor kram till dig!

   Josefin Dahlberg 2015-08-19 13:42:56 http://None
   Svara
 • Åh! hennes blogg måste jag bara börja följa! 🙂

  JOSEFIN B 2015-08-19 10:30:19 http://www.joseefiinb.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!