Early Bird

IMG_2405 IMG_2407

Okej…. I morse vaknade jag 05:47 och var klar med sömnen. Det gick inte att somna om. Jag vaknade lixom med ett pirr. Tänkte på allt vi har igång på jobbet, allt som ska göras, hur roligt allt är och hur glad jag är över att få jobba med detta. Och när hjärnan väl satt igång gick det inte att stoppa den, det gjorde lixom ont i själen att ligga kvar i sängen så jag gick upp. Och nu sitter jag och har en lugn morgon i köket med te, bloggen, splatar ner lite saker jag ska göra i dag mm. Jag är lixom lite för utvilad efter den här semestern känns det som, jag har typ sovit och chillat för hela hösten. Haha, nej det är viktigt att sova ordentligt och bara kunna koppla av jag vet. Och det ska jag verkligen göra den här hösten, det är ett av mina höstlöften. Men jag tror bara jag måste komma in i allt efter sommaren helt enkelt. Strax ska jag i väg och spela in poddis och då ska vi snacka just höst och vilka höstlöften vi har och vi vill veta vilka höstlöften du har. Mer om det i podden som kommer upp vid lunch 🙂 Ha en fin dag! Puss

Okey, so I woke up 5:47 this morning and could not get back to sleep. So right now Im having a very chill and cozy morning in y kitchen. Im so excited about everything so Its hard to sleep, haha. Have a great day lovely you! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Josefin.
  Är så glad att jag hittat dig och din blogg. Jag är en stockholmstjej som inser att jag nu, såhär 26 år gammal äntligen hittat mig själv. Jag har levt i någon konstig ickeexisterande värld. Inte brytt mig så mycket om någonting. Haft en ”bästis” som egentligen inte alls var en bästa vän. Den här sommaren avslutades den relationen och helt plötsligt ser jag mig själv på ett helt nytt sätt. Jag har från ingenstans blivit modeintresserad, och inredningsintresset har växt sig ännu starkare. Alltså nej du förstår kanske inte men, jag har en hatt. Haha. Jag är ingen modeintresserad tjej, eller VA. Jag är det nu. Jag älskar det. Jag älskar att jag blivit någon. En viktig person. Jag kände att allt började klarna när jag började lyssna på poddis haha.. det är så mycket egna reflektioner som typ blir mer levande när jag lyssnar på podden. Jag inspireras sjukt mycket av dig och ditt leverne. Även Vanjas, men åldersässigt befinner jag mig på samma plattform som du. Det här blev så sjukt luddigt känner jag nu. Men om jag någonsin springer på dig (i min hatt) haha så ska jag tacka dej för all pepp och inspo.
  Jag har börjat leva, det är SÅ härligt.
  Nu tar vi hösten med storm.
  Stor kram.

  Liza 2015-08-19 15:20:23 http://None
  Svara
  • Svar på Lizas kommentar.

   Liza <3 Hur härlig och häftig är du inte?? Tack för din kommentar. Så himla underbart att höra. Allt pepp och love till dig <3 Hoppas vi ses snart hattis :))))) <3

   Josefin Dahlberg 2015-08-19 22:22:07 http://None
   Svara
 • Alltså O M G så fint du har fått det, så snabbt.. haha! GOOD WORK!
  Ps. Lyssnade på blogg-avsnittet idag. Därför jag kommenterar! Brukar ju titta in här varje dag.. Dags att börja göra kommentarer till en vana. Det är ju skittrevligt! Ha en underbar dag! Kraaaaaaam och tack för allt du bjuder på!

  Emma Hiltunen 2015-08-19 13:57:58 http://nyheter24.se/modette/itgirls/emmahiltunen/
  Svara
 • Din lägenhet är helt lovely!!
  Måste passa på att säga att jag har blivit så inspirerad av dina outfits, från att ha varit lite sommarvilsen i min stil känner jag nu att jag hittat helrätt, mycket pågrund av dina inspirerande bilder. puss och kram

  EvelinaHermansson 2015-08-19 10:46:35 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!