Tävling: Vinn biljetter till modeveckan

BiljetterModeveckan

Fashionweek.se

Okej, på måndag kickar modeveckan i gång och jag har några biljetter till The Swedish School of Textiles visning på Berns på onsdag. Har du drömt om att komma in på modeveckan? Vill du mingla med modeeliten? Då måste du tävla! Kommentera varför du och din vän borde vinna två biljetter till visningen och glöm inte att skriva med din mejladress så jag kan kontakta dig <3

Hur kul?? Kanske vi som ses där! Lycka till!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer
 • jag önskar så himla himla mycket att jag hade den magiska meningen som gjorde att jag vann den här tävlingen!!
  Men det enda jag har att säga är att jag drömt om att få gå på fashion week i så många många år. Jag kan inte beskriva med ord hur himla gärna jag vill gå! Jag älskar mode så himla mycket och drömmer om att i framtiden få jobba inom det. Skulle jag bli vinnaren i den här tävlingen så skulle en av mina absolut största drömmar slå in och jag skulle bli överlycklig!
  Jag kommer sitta och hålla tummarna tills tävlingen är slut kan jag lova!

  Malin 2015-08-23 11:21:17 http://None
  Svara
 • Hej Josefin!
  Först vill jag säga hur grym jag tycker att du är. Så fin stil och så fin personlighet.
  Jag skulle gärna vilja vinna två biljetter till modeveckan då mitt största intresse är just mode och inredning. Det skulle vara en fantastisk upplevelse att få uppleva veckan på plats och få mingla med modeeliten.

  Jonna 2015-08-22 13:03:48 http://nouw.com/jonnabjarneteg
  Svara
 • Hej Josefin! Är en tjej på 17 år och älskar mode och inredning dock har jag aldrig fått möjligheten att inspireras, visst blir jag inspirerad när jag läser bloggar och ser fina bilder på outfits. Men vill gärna se detta själv med egna ögon in action om du förstår vad jag menar. Den andra biljetten skulle jag ge till min syster som även hon gillar mode och kläder. Det är inte ofta vi gör något tillsammans så att gå till modeveckan skulle vart awesome! Min syster vet inte riktigt vad hon ska plugga till (hon har slutat gymnasiet) så att få med henne till modeveckan kanske ger henne tips och visar att det är med något sådant hon ska hålla på med. Grym blogg du har! Hej då! 🙂
  M.v.h
  Liri

  Liri 2015-08-22 01:29:16 http://None
  Svara
 • Hej Josefin! Jag såg Beckmans examensvisning i våras, det var den första modevisningen jag har gått på. Det pirrade i hela hjärtat, i magen, i huvudet, och ända ner i tårna. Mode låg i luften och jag fullkomligt älskade det. Min dröm i livet är att bli inköpare, vilket jag är i full gång med att utbilda mig till. Att få mingla runt med modeeliten är ju därför en extrem tillgång för en färsking i branschen.
  Skulle ju bli så oerhört glad och tacksam om jag och min vapendragare får chansen att networka och få se en hell of a show, många kramar!

  Emmi Flodin 2015-08-22 00:31:35 http://None
  Svara
 • På måndag börjar min väg till internationell inköpare och VAD skulle va bättre än att fira de med att gå på Fashion week!? Vilken dröm! Låt mig ta med mig en då nyfunnen vän i min nya klass som delar samma intresse som mig, MODE!

  Kramkram Lotta

  Lotta 2015-08-21 23:36:58 http://None
  Svara
 • Att slå sig fram i mode- och skönhetsbranschen är stentufft. Att lyckas är svårt. Jag använder armbågar, men det tar tid.
  Jag vill för en dag ta med min vän och visa ett liv som jag så länge kämpat och kämpar för, att få visa vilken bransch som jag älskar och vill leva i. Låt mig få smaka på drömmen!

  Jannike 2015-08-21 18:12:40 http://www.jannikereinholdsson.se
  Svara
 • Detta vore ju en dröm som gick i uppfyllsense, om man vann. Nu till hösten börjar jag plugga Modevetenskap på universitetet. Att få gå med en kompis på modeveckan skulle vara perfekt inspiration till mitt studerande samt min framtidsdröm om att få ha mitt namn på egendesignade kläder. Att dessutom få göra en väns dag genom att gå dit tsm skulle sätta ett leende på mina läppar. Att få göra någon annan lycklig är ju det bästa som finns. Stor kram!

  Celine 2015-08-21 18:09:23 http://None
  Svara
 • Hej Josefine! Jag skulle verkligen vilja vinna för jag älskar mode. Min dröm är att bli Elsa från Sofi Fahrmans böcker, haha! Detta kommer ju dock inte hända men kanske min egna variant av henne, vem vet? Men inspireras iaf sjukt av de böckerna. Har precis börjat skriva min egna blogg som handlar mycket om mina resor. Jag reser väldigt mycket och älskar att träffa nytt folk. Så om jag skulle få chansen att åka på FW skulle jag knyta många nya band, berätta roliga historier från resor och vara lite av en solstråle på eventet. Jag hoppas verkligen att vi ses där!

  Matilda 2015-08-21 17:42:41 http://M.persson.devote.se
  Svara
 • Precis som du säger har jag tänkt hur fasen jag ska komma in på modeveckan. Känns som det är pricken över i, för en ultimat höst!

  Elin 2015-08-21 16:54:54 http://None
  Svara
 • Hej Josefin!
  Jag är en tjej på 17år och jag har alltid varit intresserad av mode. Mitt intresse har vuxit de senaste åren då drömmen om att bli modell har växt sig allt större. Så det vore otroligt roligt att vinna dessa biljetter både för att kunna se alla nya häftiga klädkreaktioner och för att få en insikt i modell livet men också för att känna av den fantastiska känslan och atmosfären som måste vara där inne.
  Kram Emma 🙂

  Emma 2015-08-21 16:36:33 http://None
  Svara
 • Hej Josefin,
  Jag hoppas att få vinna biljetterna för mitt stora intresse i textilbranchen men egentligen mest för min pojkvän som verkligen förtjänar det. För drygt ett år sedan lämnade han sitt hemland och jobb som mönsterkonstruktör för att flytta hit till Sverige och bo med mig. Vi satsade på kärleken men tyvärr har hans karriär inom mode stannat av tvärt och idag har han ett helt vanligt jobb som inte alls har något att göra med det han älskar att göra. Jag tror att biljetter till fashion week verkligen skulle lysa upp hans tillvaro, att kunna få känna sig nära kreativitet och Stockholm i sin bästa form! Vi delar passionen för mode och nyskapande och jag är säker på att visningen kommer bli en inspirerande start på hösten vi har framför oss men också kanske en spark i baken för min pojkvän att satsa på sin dröm och landa i modevärlden igen.

  Vill också passa på att tacka för din blogg som känns väldigt fin och jordnära.

  Mvh, Bella

  Bella niosson 2015-08-21 15:40:31 http://None
  Svara
 • Men wow vilken grej! Och varför ska jag dit? Mode är självklart kläder, trender hit och dit och upp och ner. Men det är inte bara kläder. Det är attityd och ett uttrycksätt. Jag är en tjej som kan inspireras lika mycket av en bukett blommor som pintrest tjejens detaljbild på sina tuffa spännen på skorna.
  Att få gå på modeveckan är en salig blandning av detta. Modebloggares outfits, dekoreringen, musiken och främst av allt ta del av modeskaparnas uttryck för just det som inspirar dem.

  Johanna 2015-08-21 15:29:56 http://None
  Svara
 • Varför jag ska vinna?
  Jo för jag känner en sjuhelsikes kvinna.
  Hon är fashion med passion för romantik,
  Ingen look är den andra lik.
  Preppy och hipster, handels och haga,
  Vi slipper iallafall samma kläder jaga.
  Jag är hipster med galet hår,
  hon är tjejen som alltid I klackar går

  Jag ska dock till Indien i november,
  Min favorittjej fyller år i september

  Ett minne för livet att till samlingen addera,
  Tro mig jag kommer rimma ännu mera

  En perfekt present och värdigt hejdå
  Innan vi skilda vägar i veckor ska gå

  Vänner kommer vi vara hela livet, att jag kommer sakna hennes till tusen är givet
  även om veckorna kommer bli långa,
  Och timmarna isär blir många

  Livet utan henne är inte detsamma, men drömmen om visning och minne kan du besanna

  Så skicka oss till berns med pompa och ståt,
  Så har vi ett minne att minnas när vi skiljs åt

  Rebecka 2015-08-21 15:25:20 http://None
  Svara
 • Varför jag ska vinna?
  Jo för jag känner en sjuhelsikes kvinna.
  Hon är fashion med passion för romantik,
  Ingen look är den andra lik.
  Preppy och hipster, handels och haga,
  Vi slipper iallafall samma kläder jaga.
  Jag är hipster med galet hår,
  hon är tjejen som alltid I klackar går

  Jag ska dock till Indien i november,
  Min favorittjej fyller år i september

  Ett minne för livet att till samlingen addera,
  Tro mig jag kommer rimma ännu mera

  En perfekt present och värdigt hejdå
  Innan vi skilda vägar i veckor ska gå

  Vänner kommer vi vara hela livet, att jag kommer sakna hennes till tusen är givet

  även om veckorna kommer bli långa,
  Och timmarna isär blir många

  Livet utan henne är inte detsamma, men drömmen om visning och minne kan du besanna

  Så skicka oss till berns med pompa och ståt,
  Så har vi ett minne att minnas när vi skiljs åt

  Rebecka w 2015-08-21 15:21:22 http://None
  Svara
 • Hej Josefin,
  Att få vistas på ett event som detta skulle vara sagolikt då jag länge dagdrömt om en sådan upplevelse.
  Både jag och min vän älskar kläder och är väldigt fascinerade av hur dem kan få en att känna fjärilar i magen och påverka synen man har på en person.
  MVH
  Elin

  Elin Svanborg 2015-08-21 15:07:48 http://None
  Svara
 • Jag skulle kunna säga att jag förtjänar biljetterna för att jag älskar mode, men jag har en känsla av att alla som vill ha dessa biljetter mer eller mindre älskar mode. Som ny i Stockholm (kommer egentligen från Malmö) har jag inte riktigt kommit in i staden, inte sett de ljusglimtar som jag väntade mig. Jag ser modeveckan som en chans att lära känna folk som delar mitt intresse, att socialisera och få se den delen av Stockholm som jag sett framemot så länge, men självklart även se grymt mode!

  Kramar,
  Viktoria

  Viktoria 2015-08-21 13:59:25 http://None
  Svara
 • Hej Josefin! Vad glad man blir av sådana tävlingar, vore ju underbart att vinna!! Varför just jag och min vän? Jo, vi är två tjejer från Finland som är väldigt modeintresserade och drömmer om att arbeta inom modebranschen! Du kanske minns oss, vi har kontaktat dig angående bilder från modette och din blogg som vi ville använda till modereportaget vi två fixade till vår universitetstidning på helsingfors svenska handelshögskolan? Denna sommar har vi dock tillbringat på olika håll och denna söndag åker faktiskt Vanessa till Stockholm för att studera där i ett halft år, och jag kommer tyvärr inte att få träffa henne innan det. Så det skulle verkligen vara en kickstart på vår höst och Vanessas utbytesår ifall jag kunde överraska henne med en visit till Stockholm plus biljetter till modeveckan, som både jag och hon drömmer om att få vara med om!
  Nu håller jag tummar och tår för biljetterna 🙂
  Kram Hannah

  Hannah 2015-08-21 13:59:16 http://nouw.com/hannahrinne
  Svara
 • Hej, jag älskar nya kläder och har värkligen drömt om att gå på en modevisning. Jag har följer dej på alla olika sidor, jag skulle värkligen vela träffa dej. Jag älskar din indedningen på din nya lägenhet särskilt ditt kök ( så jäkla snyggt )

  Kram Matilda

  Matilda markus 2015-08-21 13:43:47 http://None
  Svara
 • Sedan jag var liten har en av mina högsta drömmar alltid vart att gå på modeveckan. Jag tycker mode är någonting riktigt roligt och det hade vart underbart att få gå på en av Swedish school of textiles kreativa visningar. Det har vart en dröm hos mig sedan jag och mamma alltid satt och kollade igenom bilder från olika visningar i bland annat ELLE tidningar, det är också mamma jag hade velat ta med eftersom jag vet hur gärna hon också hade velat gå och det hade vart en liten rolig överraskning till henne som har jobbat så mycket den senaste tiden. Det hade verkligen vart en dream come true att få gå på en show och hänga utanför och ta streetstyle bilder på alla coola outfits. Stor kram

  Astrid 2015-08-21 13:35:18 http://None
  Svara
 • Hej Josefin!
  Åh jag skulle verkligen vilja vinna för att jag ÄLSKAR mode och foto. Har alltid drömt om att få gå på en visning! Jag har bott i Paris i två år och har hängt utanför modevisningarna där för att själv fota lite streetstyle och få en glimt av modeeliten där. Jag älskar stämningen som finns runt FashionWeek även fast jag aldrig riktigt deltagit utan bara varit utanför.. Jag tog nyligen beslutet av lämna Paris och stanna i Stockholm vilket faktiskt känns väldigt tungt just nu för jag har mitt liv kvar där.. Så att få gå på en visning här i Stockholm vore DRÖM då det skulle få mig att se mycket positivare på att vara i Sverige och jag har alltid drömt om att få gå på en visning. Vore så tacksam om jag fick en biljett till mig och en vän. Älskar din blogg och du är en stor förebild för mig som nykterist! Kram <3

  Alice 2015-08-20 16:41:56 http://None
  Svara
 • Hej!
  Jag vill gärna ta med min mamma som älskar mode till visningen. Vi älskar Berns som har ett av Stockholms vackraste tak.

  Josefina 2015-08-20 13:13:16 http://-
  Svara
 • För jag har alltid velat gå på modevisning och jag och min vän har fått gå igenom så mycket jobbigt det senaste att jag verkligen bara skulle vilja överaska henne med detta för att visa att hon är världens bästa vän! Vi är i behov av inspiration och glöd igen 🙂 ❤️

  Olivia 2015-08-20 11:56:16 http://None
  Svara
 • Hej Josefin!
  Det hade varit en stor dröm, en otrolig dröm att få se vad min framtida skola kommer att erbjuda. Väntade en hela sommaren på beskedet om jag hade kommit in på textilhögskolan eller inte. När jag går in och kollar står det ANTAGEN med stora bokstäver och jag brister i gråt med pappa i telefonen. Om jag vinner ska jag njuta varje sekund men också vara stolt över vilken otrolig skola jag har kommit in på! Tack fina Josefin och tack för en underbar blogg..
  Mimmi

  Mimmi 2015-08-20 02:04:54 http://None
  Svara
 • Josefin!
  Hade varit en dröm, en stor dröm att få se vad min framtida skola har att erbjuda. Den 4 september sätter jag mig i skolans lokaler och är så taggad som man kan bli. Jag var så otroligt orolig och nervös om jag ens skulle komma in på Textilhögskolan, men när det stor ANTAGEN med stora bokstäver brister jag i gråt med pappa i telefonen. Om jag vinner ska jag njuta, vara stolt över att jag har kommit in på den bästa Textilhögskolan i Sverige och vara otroligt lyckligt lottad. Tack fina du och tack för din fina blogg.
  Mimmi

  Mimmi 2015-08-20 01:50:28 http://None
  Svara
 • Hej, fina Josefin!

  Jag är en student som har en stor passion för mode och kläder. Har aldrig varit på någon modevisning i mitt liv. Om jag vinner biljetterna går en av mina drömmar i uppfyllelse. Det skulle vara SUPER SUPER kul att ge en av biljetterna till min bästa vän som delar samma intresse som mig och fyller år nästa vecka.

  Tack för en inspirerande blogg!

  Odnoo 2015-08-20 01:06:20 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!