Queen Salem★

G7A9303-copy-1024x682 G7A9307-copy-1024x682 G7A9315-copy G7A9318-copy-1024x682

Alltså den här bruden. Hur cool, härlig och grym är hon inte? För er som inte känner till Salem är hon vinnare av vår webb-tv serie It Girls som gick i våras. Första pris var ett bloggkontrakt på Modette, Lumene VIP, ansikte utåt för Veet (vilket ni ser på bilderna) Och en resa till New York. Salem kommer alltså och möter upp mig i NY och vi ska göra massa roliga saker ihop. New York guide till er, gå på modeveckan, fota streetstyle och såklart ta massa grymma bilder till våra bloggar. Lääängtar!

Läs hennes blogg här!

This girl!! She is so amazing. Salem is the winner of our web tv show It Girls. And she won a blog contract at Modette and a trip till New york. She and I will do a lot of fun thing in NY in a couple of weeks. Ny guide, go to fashion shows and take a lot of great pictures to our blogs. This going to be AMAZING! 

Read her blog here!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!