Weekend Mood

IMG_3200 IMG_3205 IMG_3209

Glad helg på er gullisar! Här sitter jag och äter supersen frukost kl tre.. Min kropp har inte riktigt kommit igång efter sjukisen i veckan men nu ska jag se till att få i mig massa energi så jag blir pigg och kanske kan lämna lägenheten i kväll. Vore najs.. Jag har nyss varit ute och gått i mina nya hoods och det är så himla mysigt här. Jag hade lite ångest för att jag flyttade från vattnet, bodde ju supernära Södermälarstarnd i Hornstull där jag alltid gick mina promenader. Men nu upptäckte jag att jag bor en kvart från vattnet, klippor och bad. Helt underbart! Och där det finns flera mysiga fik vilket är det viktigaste för mig. Så nu kännes det ännu ännu bättre med mitt nya hem. Så himla glad och tacksam över att jag får bo här. Att jag har köpt min alldeles egna lägenhet. Att jag, jag som alltid varit en sån slarvmaja och inte kunnat ta hand om mig själv, nu har blivit vuxen och kan ju det. Ta ansvar. Det här kunde jag aldrig tro för några år sedan. Men allt går att förändra, glöm inte det. Puss!

Happy weekend! Im having a super late breakfast here at home. I been walking around in my new hoods all morning and I just discovered that i live 15 minutes away from the sea. I was sad to not live by the water any more but now it feels so much better. Im so thankful that I could buy this apartment. Its really perfect! So happy right now. And I wish u all the best! Talk to u soon!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • blir så glad av att läsa detta, att det går att ”ordna upp” livet. Du är en sann förebild, även om det såklart inte innebär att du måste vara perfekt eller så.. men hoppas du förstår! Jag inspireras av dig! *internetkärlek*

    PS. har du lagt upp hallonen ett i taget? Megabloggigt hörrdu 😉 haha kram!

    ISA 2015-08-22 17:48:51 http://isabyl.devote.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!