Recept: Min kladdis

IMG_3382 IMG_3389 IMG_3407

Okej, jag har alltså bakat och det blev gott. Jag är så glad och funderar typ på att starta en bak-youtubekanal. Haha.. Alla mina gäster tyckte den blev fantastiskt god så tänkte dela med mig av detta enkla recept till er.

Ni ser ju hur mycket ni ska ha av allt på Inköpslistan. Börja med att sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret i en kastrull. Smörj din bakform med smör och ströbröd. När smöret smällt häll i kakao, socker, vanlijsocker, äggen och avsluta med mjöl. Vispa under tiden. Häll allt i formen och lägg i vita chokladbitar om du vill. (Supermums!) Ställ in i ugnen i ca 12-15 min. Ta ut, lägg kakan på ett fint fat. Dekorera med florsocker och hallon. Klart! Så himla fint och mumsigt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!