Fashion Week

IMG_3812

Älskar den här bilden, tagen av bästa: Jennifer

Som ni har koll på är det modeveckan den här veckan. Eller ja, det håller bara på i tre dagar men jag är redan slut, haha. Man flänger runt, minglar, posar, inspireras och träffar nya människor. Det är väldigt kul men tar också ganska mycket energi. Så nu tänkte jag strunta i kvällens partyn och åka hem, dra på mig myskläder och lägga mig på soffan och jobba. Ska köpa med någon god middag och lite godis. Mums! Och ladda för sista dagen av den här säsongens modevecka. Följ Modette på Instagram för att se massa härliga bilder från fashion week – @modettesverige. Och såklart uppdaterar vi Modette.se med massa härlig streetstyle. Check it out! Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!