Stilpoddisär här!

#JosefinOchVanja

Glad onsdag! Ni vet vad det betyder, jo nämligen ett nytt poddavsnitt. Och den här veckan pratar vi stil. Så himla roligt. Ett av mina favoritämnen. Vi delar med oss av vår stilresa (kommer komma ett blogginlägg med massa bilder), ger stylingtips, knep på hur man hittar sin egna stil och jag berättar lite om höstens trender. OCH så avslöjar vi att vi ska ha loppis på söndag. Mer info kommer! Alltså ett nytt, fräscht och inspirerande avsnitt helt enkelt. Lyssna här eller i någon av poddapparna, du hittar oss under ”Josefin och Vanja”. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej, och förlåt för att jag kommenterar ett inlägg som ligger så långt ner i flödet! Men kände liksom att den hörde hemma här i alla fall. Hur som helst undrar jag var du köper alla dina fantastiska ringar? Har förstått att du har en heel del och du har säkerligen samlat på dig dem under väldigt lång tid, men tänker att du kanske ändå har några tips för en som äger ca.tre men som skulle vilja kunna välja bland så många fler varje morgon! Kram och tack för all den fantastiska inspiration du överöser med! 🙂

  Lovisa 2015-08-29 01:11:18 http://Lsmedman.blogg.se
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Ingen fara :)) Men ja, jag har läääänge älskar ringar så har samlat på mig. Men min stora ”köpa-ringar-favroit” är & Other Stories. De har sååå fina ringar som också håller frägen riktigt bra 😀 Tips tips!

   Josefin Dahlberg 2015-08-29 01:13:43 http://None
   Svara
 • Älskar er podd!! En höjdpunkt! Ni är riktiga glädjespridare! Och jag måste bara säga att ditt leende är så otroligt vackert och sprider så mycket lycka! Du är definitivt en otrolig inspiration för mig, både till personlighet och stil! Kraam! <3

  Moa 2015-08-27 00:28:44 http://None
  Svara
 • Haha asså jag älskar att er podd är så lång! Har lyssnat på den i flera omgångar idag och den tar verkligen aldrig slut, underbart!!

  Maria 2015-08-26 23:02:39 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!