Finally Friday★

IMG_4804 IMG_4813 IMG_4818 IMG_4819

Äntligen fredag. Den här veckan har varit sååå lång. Det har ju varit modevecka vilket betyder långa dagar, events, träffa folk hela dagarna och sen har vi även fast event med jobbet och varit underbemannade på redaktionen då Lisa har varit sjuk. Så det känns vääldigt skönt att det äntligen är fredag. Att jag jobbar hemifrån, som jag gör varje fredag, att jag bara ska vara hemma själv och knappt prata med någon. Haha.. Faktiskt väldigt skönt. Och i kväll ska jag bara ha myskväll hemma i soffan. Väldigt härligt! Hoppas ni också njuter av fredagen. Hörs snart, puss!

After a loooong week with fashion week and events It feels good that the weekend is around the corner. Today I work from home, very nice after a week of talking to people non stop.. hehe. Talk to u soon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hei fine Josefin!

  Har endelig begynt å høre poden, og dere er jo bare så bra! Har lenge kikket innom din blogg, elsker din stil (interiør, klær, livstid -alt!). Du er så inspirerende! Og når jeg hørte bloggavsnittet så ble jeg inspirert til å skrive min første kommentar på blogger din 🙂

  Dere legger ut om livet deres, og som leser tar man det litt for gitt. Selvsagt trenger dere å få pepp tilbake om dere skal finne inspirasjon til å skrive og å fortsette å være så bra!

  Så jeg ville bare si, stå på, du er fantastisk, og nå framover skal du få høre mer fra meg!

  Kyss og klem ♡

  Sunniva 2015-08-29 00:26:43 http://None
  Svara
 • Mums!!Och sá fint allt är fat och koppar! 🙂

  Carina 2015-08-28 15:27:30 http://www.ninainbcn.devote.se
  Svara
 • Så fint omslag, hon är ju så snygg Pernille! 🙂 Trevlig fredag <3

  Sari 2015-08-28 14:55:39 http://rodeo.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!