Bloppis idag❤

81d1015609cac00eb049a66a192ddbd5

Ni som har lyssnat på podden vet ju att jag och Vanja ska ha bloppis idag!!  Huuur kul? 

Vi kör i gång kl 12 och håller på tills typ 17 eller tills kläderna tar slut. Och vi håller till vid Götgatan 71 (mitt emot skrapan). Efter min flytt har jag typ 14 stor kassar med kläder över till er. Jackor, tröjor, skor, väskor, jeans, kjolar, ja allt kommer vi sälja till sjukt bra priser.

Ta m cash eller använd Swish – Hoppas vi ses!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Men åh!!! Jag flyttar till Stockholm på tisdag och missar loppisen !! Hade gärna velat fynda massor av er fina grejor ! Särskilt väskorna är ju underbara :(.. Du kommer inte sälja något senare eller på bloggen? Kram kram

    Therese 2015-08-29 13:03:31 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!