Yesterdays Shopping

IMG_5607

Ni som följer mig på Snapchat (josefinsoso) vet ju att jag gick loss på shoppingen i går. Alltså det fanns ingen hejd på mig. Här är några av sakerna som följde med mig hem men finns några till kassar jag ska visa sen… Och kommer strax visa mina feta nya sneakers. Puss!

If u follow me at Snapchat (josefinsoso) so know I went shopping yesterday… Soon I will show u my new amazing sneakers! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Alltså din blogg!!!!!!! Tack för att du är en sådan inspiration och stämningshöjare varje dag. Du tar magiska bilder och det är alltid så himla mysigt att läsa dina inlägg, du har en sån feeling i dem. Tack, tack, tack!

    Hanna 2015-08-30 13:18:07 http://nouw.com/dearhanna
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!