Be A It Girl

IMG_5266

Happy Monday! Hoppas ni alla har njutit av helgen och vaknar upp med ny energi för en ny vecka. Jag tänker uppmana er till en sak den här veckan. Att våga inspirera. Jag kan lova er att det är sjukt härligt och givande. Därför tycker jag att du ska bli en It Girl. Att vara en It Girl handlar ju om att inspirera. Men inte bara med vilken väska man har eller med en snygg look. En It Girl är mycket mer än så. Nämligen en tjej som inspirerar andra med sina åsikter, peppar, delar erfarenheter, berättar sin historia och vågar vara sig själv. Och jag är helt säker på att många av er är It Girls och därför tycker jag att ni ska våga dela med er och inspirera andra med er story. Om ni vill förstås. Och jag tycker det vore väldigt kul att få se vilka ni är genom era bloggar.

Okej, vi gör en deal – Om du startar en blogg så skriver du din nya bloggadress här i kommentaren. Då kan vi ju alla inspireras av varann. Hur härligt? Jättehärligt tycker jag. Kört hår. Be A It Girl Här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!