Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Be A It Girl

IMG_5266

Happy Monday! Hoppas ni alla har njutit av helgen och vaknar upp med ny energi för en ny vecka. Jag tänker uppmana er till en sak den här veckan. Att våga inspirera. Jag kan lova er att det är sjukt härligt och givande. Därför tycker jag att du ska bli en It Girl. Att vara en It Girl handlar ju om att inspirera. Men inte bara med vilken väska man har eller med en snygg look. En It Girl är mycket mer än så. Nämligen en tjej som inspirerar andra med sina åsikter, peppar, delar erfarenheter, berättar sin historia och vågar vara sig själv. Och jag är helt säker på att många av er är It Girls och därför tycker jag att ni ska våga dela med er och inspirera andra med er story. Om ni vill förstås. Och jag tycker det vore väldigt kul att få se vilka ni är genom era bloggar.

Okej, vi gör en deal – Om du startar en blogg så skriver du din nya bloggadress här i kommentaren. Då kan vi ju alla inspireras av varann. Hur härligt? Jättehärligt tycker jag. Kört hår. Be A It Girl Här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Man
Niklas Berglind