Yoga Morning

IMG_0269

Hej på er gullisar. I morse gick jag upp tidigt för att yoga innan jobbet. Vi är ett gäng tjejer som ska köra ”Anti Gravity Yoga” varje tisdagmorgon. Så härligt! Det är alltså att man hänger i den här och gör massa olika övningar. Jag har ont på väldigt många ställen just nu… Men ser fram emot att utvecklas. Sen fick jag bråttom till jobbet så gick direkt i mina träningskläder. Som tur var blev man inte svettig under passet så det var lugnt. Men nu är det dags för möte så nog läge att byta om men måste säga att det är väldigt skönt att glida runt i träningskläder på jobbee! Hörs sen, puss!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Har skrivit detta till Vanja också men vill verkligen tacka för er ooootroligt peppande poddis. Verkligen. Ni inspirerade mig att starta en blogg, som jag länge har funderat på, som handlar om det jag älskar mest av allt – Inredning! Älskar att följa din lägenhetsomvandling, du har fått det så fint!

  Kristina 2015-09-01 21:12:10 http://ordningochinreda.devote.se
  Svara
 • du ser fan graciös ut ju! 🙂 härligt med en sån morgontradition!

  ISA 2015-09-01 17:33:09 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Åh vad härligt det ser ut! Läser gärna mer om din träning / nya kostvanor. Höst och nya vanor är något Jag också är inne på. Precis börjat plugga och har nollning i 3 v.. Precis när jag beslutat mig för att dra ner på festandet , äta sunt och träna regelbundet . Jag undrar om du har ngt tips på hur man ska tänka för att stå på sig och emot grupptrycket gällande alkohol? Jag verkar vara den enda som inte deltar, jag bryr mig inte egentligen för är väldigt bestämd och nöjd över mitt beslut, men känns klart lite tråkigt/ensamt pga jag är i en ny stad och inte känner någon här.
  Blev även sugen på att starta blogg hos er då du skrev sån boost om IT-girls igår 🙂 men som sagt ny stad, student, känner ingen. Vet inte vem som ska fota mig, vart man går än, kan inte köpa nytt varje dag. Tror du det blir ett problem? Behöver lite feedback 🙂 men väldigt taggad på nystart, även om det lät lite negativt här haha…
  Tack för daglig inspo! Du verkar ha så härlig personlighet och inspirerar med både stil och synvinklar på livet 🙂 massa kram!

  Erika 2015-09-01 14:13:59 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!