Modette Workshop

IMG_5744

I måndags hade vi ju Modette Workshop här hos mig för att kicka i gång hösten. Så himla mysigt, härligt och peppigt. Jag hade gjort supersmoothies till oss och pysslat så alla fick ett fint block med sitt namn i guld som vi fyllde i under dagen. 

IMG_5746

Mina fina Modettisar Sofia och Anna!

IMG_5747

Bästa Rebecca och Lisa!

IMG_5748

Vi åt massa nyttigt för att få massa energi så vi kunde tänka så det knakade. Och det gjorde vi. Vi fick ut så mycket av det här och känner oss redo och superpeppade på den här hösten. Jag säger bara Team Modette, I love u! Puss!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Vart kommer anteckningsböckerna med namnen på? Såå fina!!!

    Amy 2015-09-05 04:24:07 http://None
    Svara
  • Alltså jag älskar blusen som du har på din header, var kommer den från? Har du några andra tips på liknande blusar? Väldigt sofistikerat och du passar väldigt bra i den stilen (med en frisyr to die for)!

    Cc 2015-09-02 19:14:54 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!