New York, here I come!

aef3600ec50b7eee82674a3931cf2e58

Hej gullisar, hoppas ni mår fint. Själv mår jag toppen och packar för fullt för två veckor i min drömstad New York. I morgon bitti åker jag och först blir det att hänga hos mina släktingar i New Jersey i ett par dagar men sen är det New York som gäller resten av tiden. Jag åker dit med mamma och ska äntligen få träffa min syster som jag inte sett sen i mars, längtar!! Alltså ni förstår ju hur mycket bilder jag kommer peppra er med. Så peppad!! På torsdag kommer underbara Salem och joinar mig och vi ska gå på några visningar på New York Fashion week, fota streetstyle och njuta av NY. Underbart! Ses snart! Puss och kram 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!