Family time in New Jersey

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset

Okej, just nu är alltså jag och mamma hos hennes kusin i New Jersey. Min mormors syster flyttade hit på 50-talet och blev kvar så några av mammas kusiner och deras barn är nu mera Amerikaner och bor här. Jag var här för första gången för två somrar sen och det är väldigt roligt att vara tillbaka. Dem är helt underbara och man känner sig hemma på en gång. Nyss låg och vilade vid poolen och nu sitter jag här inne på köket och skriver till er. Men som sagt ska vi sticka i väg på middag alldeles strax. Hoppas ni har en härlig helg där hemma. Ta hand om er, hörs snart. Puss!

Hi from New Jersey where I am right now at my moms cousins. I was here for the first time two years ago and its so nice to be back. I love it here. Now its time for family dinner. Talk to u soon! Take care!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!