Tips! nearestFrist

IMG_4671

Jag älskar ju att tipsa er om saker och jag älskar att få tips från er. Och i dag tänkte jag tipsa er om en grej som två kompisar till mig har startat. En assmart och rolig app som gör det möjligt för dig att träffa människor på ett nytt sätt. Den heter nearestFirst och går ut på att den visar dig personer som finns omkring dig. De som är riktigt nära, typ på tunnelbanan eller på samma fik kommer upp först i appen och ju länge ner du scrollar ju länge bort är personerna som visas. Det enda du behöver göra för att komma igång är att ladda upp en selfie och för att ta kontakt klickar du på den personens selfie du vill prata med så startat chatten automatiskt. Så att du enkelt kan hitta en ny kompis, kanske en flört eller bara någon du kan hänga med för en stund just där du är. Väldigt enkelt och så smart!

Ladda ner nearestFirst – HÄR! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej finaste Josefin! Jag är väldigt ny på din sida men är helt såld! Lyssnade på din och Vanjas podd första gången förra veckan, säger bara you go girl! Är så himla glad att jag hittat hit, så stor inspiration redan. Ta nu åt dig och klappa dig på axeln och va stolt! Kramar på dig!

    Emma Parmlöv 2015-09-06 18:57:09 http://emmaparmlov.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!