Beautiful Night☾

IMG_1913 IMG_1928

Vi kom precis hem från en fantastiskt kväll hos några vänner till familjen. De bor precis vid vattnet, där de har ett par båtar och massa olika mysiga sittplatser, alltså en väldigt stor brygga. Och jag åkte vattenskidor, vilket var galet kul. Jag har bara provat det en gång förut och då klarade jag inte men nu kunde jag åka hur länge som helst. Så jäkla roligt men nu är jag helt slut i hela kroppen, haha. Sen hade vi hummermiddag på bryggan. Underbar kväll! Hoppas ni också har en bra start på veckan. Kom ihåg att det inte blir bättre än vad du gör den till. Så make sure you att göra något bra av den. Puss!

We just got back after an amazing night at some friends house. I went water skiing and that was so much fun. But now my whole body hurt.. I hope u also are having a great start of this week!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!