Sister Love❤

IMG_1195

Ni som har haft koll på mig ett tag vet att jag och min syster är väldigt nära varann. Och att vi har väldigt liknande stil och älskar att shoppa ihop, fotas tillsammans och fota varann. Hemma i Sverige köpte vi lägenheter bredvid varann, alltså verkligen två portar ifrån varann på samma gata på Söder. Men sen fick hon jobb i New York och flyttade dit i Mars och sen dess har vi inte setts. Alltså på ett halvår MEN i dag träffades vi igen. Hon kom ut till oss i New Jersey och vi firade hennes 30-års dag. Och i morgon åker jag, mamma och hon, Vickan, in till New York. Det ska bli så roligt att se hur hon bor och få hänga runt i Williamsburg. So excited! 

IMG_1194 IMG_1690

Birthday girl!

IMG_1722

Mums!!

IMG_1725

Här är vi tillsammans med vår fina syssling Jessica <3

IMG_1726

Lunch time!

IMG_1729

Love u!

IMG_1930

Så himla glad över att få hänga med henne igen. Förbered er på massor av bilder de kommande två veckorna. Både generellt på bloggen och Instagram och på oss två ihop. Jag känner att det kommer vara kreativ mood all week long 🙂 Love it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!