Lunch at Woops

IMG_6193 IMG_6164 IMG_6165 IMG_6223 IMG_6200 IMG_6197

Äntligen är vi i New York! Efter några härliga dagar hos våra släktingar i Sparta, New Jersey har vi nu bott in oss hos min syster i Williamsburg. Sååå mysigt här! Vi började med att äta lunch på ett av hennes favoritställen Woops och det är helt klart min favorit också. Så fint och så gott. Det blir lätt frukost där någon dag snart!

After a few days with our family in Sparta, New Jersey we finally are in New York. The first thing we did was to have lunch at on of my sisters favorite places Woops. So cute and yummy! Loved it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • […] Salem kaffe och bloggpaus på mitt favoritfik här i Williamsburg, Woops. Så himla gott och fint (Ni vet där jag käkade lunch häromdagen) Vi hann även med lite bloggskola. Jag tipsade Salem om några viktiga saker att tänka på när […]

    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!