Veckans poddär här!

Äntligen onsdag och äntligen ny poddis!

Och den här podden är helt klart den mest personliga hittills. Alltså jag börjar att gråta i podden.. Två gånger.. Vi pratar nämligen familj och vad många av er inte vet växte jag upp under lite stökiga omständigheter och det berättar jag om i veckans avsnitt. Jag vill inte berätta för mycket om vad som har hänt mina systrar då de får berätta sina egna stories, om de vill. Och jag berättar min. Men min uppväxt har såklart påverkat mig massor som den gör med alla av oss. Och jag berättar om hur min röriga uppväxt påverkat mig både negativt och positivt. Det blir väldigt mycket om mig och min pappa i det här avsnittet. Vanja, du får raffa åt dig nästa veckans podd… Men min pappa är nog den som har påverkat mig mest och han gör det fortfarande även fast han inte lever. Det berättar jag också om, alltså hans bortgång. Och det är då jag börjar gråta, för andra gången. Hoppas ni kan lyssna på det här avsnittet med ett öppet hjärta och att alla ni som känner igen er förstår att man aldrig är ensam och att man måste våga prata om det för att förstå det. Massa kärlek till er! Kram J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Så himla bra avsnitt!!! Du är så modig och jag vill att du ska veta hur mycket jag uppskattar att du väljer att berätta hur det har varit för dig.
  Jag har också förlorat min pappa och tårarna bara sprutar när jag lyssnar på dig. Har en bror som är sjuk i en allvarlig sjukdom som tagit och tar upp väldigt väldigt mycket tid av våra relationer inom familjen och världens starkaste mamma som kämpar och som är bäst. Känner igen mig så jävla mycket och blir så berörd av din ärlighet! Du är verkligen så värd allt gott som händer dig och fasen vilken inspiration du är för andra människor!
  Allt gott till dig! Du är grym!

  Sara 2015-09-10 00:22:55 http://None
  Svara
 • Du måste skriva en bok! Jag är helt fascinerad av dig och din positivitet och förmåga att inspirera. En fantastisk blandning av allvar, ärlighet och glädje!

  Malin 2015-09-09 19:49:28 http://None
  Svara
 • Hej Josefin!

  Jag ville bara kika in efter att jag precis lyssnat klart på poddis och säga tack för att du delade med dig! Och om det gör någon skillnad så vill jag också passa på att säga att jag tycker inte alls att du behöver ha ångest över att du ”öppnad dig för mycket” eller liknande – det behövs nämligen en förebild som kan visa att man visst kan vara glad och peppad och driven trots att man råkat ut för diverse jobbiga saker i livet tidigare. Du är en verklig förebild som visar flera sidor av dig själv– tack för det 🙂

  Ha en fortsatt fin semester i Amerikat!

  Pussar och kramar

  Sandra Andersson 2015-09-09 19:46:45 http://None
  Svara
 • så himla bra avsnitt, du är verkligen inspirerande josefin!

  emma 2015-09-09 17:03:24 http://None
  Svara
 • Hej!
  Jag vill bara skriva och berätta om HUR GLAD JAG ÄR över att tagit mig tid att lyssna på dig. Igår natt så lyssnade jag på Bloggbusiness där du är med och jag kunde inte sova på flera timmar för jag var så inspirerad och låg och tänkte på mitt nystartade företag och min blogg och allt möjligt och hur jag skulle utveckla och ta för mig och hålla på. Så idag gick jag in på din blogg och så möts jag av den här podden som fick mig att gråta åtminstone 3 gånger. WOW alltså! Jag är bara så himla imponerad av din ärlighet och din öppenhet och samtidigt ditt sätt att fortfarande verka se så himla ljust på livet. Du inspirerade mig verkligen! Tack för det =)

  FIT by Emma Hå 2015-09-09 16:43:33 http://fitbyemmaha.com
  Svara
 • Tack för en fantastisk podd! Och så starkt och modigt gjort av dig Josefin att faktiskt våga dela med dig. Förstår att det kändes/känns läskigt men tänk istället vilket styrka du visar och även vilket hopp du ger till andra som lever i liknande familjesituationer.
  Så tack, tack för du vågade <3

  Camilla 2015-09-09 13:49:45 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!