Beauty Heaven

IMG_6899

IMG_6883 IMG_6885 IMG_6891IMG_6901

Här är ju alla apotek värsta skönhetshimlen. Det finns massa härliga märken och sjukt mycket produkter. Så är det ju inte direkt hemma. Man går ju inte så ofta till apoteket för att köpa smink, eller gör ni det? Här verkar alla köpa smink och hudvård på Drugstores.. Rätt härligt tycker jag. Och den här som vi var på i dag här i Williamsburg var ju en väldigt fin en. Kram J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • USA är ju så smidigt och bekvämt på alla sätt, love it! och du passar så jävla bra i NY med din look, galet snygg!

  ISA 2015-09-10 17:35:23 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Jo jag handlar gärna smink på apoteket. Många apotek är återförsäljare åt IDUN som är ett mineralsmink jag verkligen gillar. Jag köper också nagellack och både hud- och hårvård där. Vårt lokala apotek har superbra ekologiskt schampo och balsam! Tycker dessutom det känns tryggt att handla där, som att de har koll på att det är schyssta produkter.

  Malin 2015-09-10 16:36:38 http://mrsweijnblad.wordpress.com
  Svara
 • Hej
  Känner att jag måste skriva av mig. Har lyssnat på eran senaste podd och grät extremt mycket. Jag är snart 16 år och har precis sagt upp kontakten med min pappa, men jag vet inte hur jag ska orka. Jag har också en pappa som är alkoholist och han har svikit mig och min syster om och om igen. Du är så inspirerande för mig och jag blir så lycklig när jag lyssnar på dig. Har du något tips på hur jag ska orka?
  PS: min mamma är otrolig, men jag vet inte om jag kan prata med henne om allt.

  Kramar Jennifer ❤️

  Jennifr 2015-09-10 13:56:58 http://None
  Svara
  • Svar på Jennifrs kommentar.

   Hej Jennifer, Gud va jobbigt. Förstår precis vad du går igenom. Det viktigaste att komma ihåg när det är som jobbigast är att du aldrig kan förändra din pappa. Oavsett vad du gör. Så ta inte för mycket av din energi att försöka påverka något du inte kan. Och han gör det inte för att vara taskig utan alkoholism är en sjukdom och gör så att man gör saker man inte vill. Man kan inte kontrollera sina handligar som ”vanliga” männiksor och man förstår framförallt inte att man skadar andra. Så försök att tänk på det. Och håll ihop med din mamma och syster för att hjälpa varann.. All kärlek till dig. Stor kram!

   Josefin Dahlberg 2015-09-10 17:20:49 http://None
   Svara
 • Nä smink har jag aldrig köpt på apoteket.
  Men varför inte, dom har ju en del make up. Men det är ju inte det första man tänker när man går till Apoteket att man ska prova deras smink. Finns säkert dom som tycker att det är bra.
  Ser på bilderna massa märken som jag aldrig hört talas om, alltid kul att prova nytt.

  http://rebecka.for.me/

  Rebecka 2015-09-10 12:54:08 http://rebecka.for.me/
  Svara
  • Svar på Rebeckas kommentar.

   Eller hur 😀 Jag ska lätt börja gå till apoteket för att hitta nya favoriter. Som Malin kommenterade har de massa ekologiska grejer också och det gillar man ju 🙂 Kram!

   Josefin Dahlberg 2015-09-10 17:00:26 http://None
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!