@Glossier Showroom

IMG_7029

Hej på er finisar, kommer ni ihåg sist jag var i NY och träffade Emily Weiss, grundaren av min favoritsajt Into the gloss? Och så även av beautymärket Glossier? Mitt absoluta favoritvarumärke.  (Läs det blogginlägget här!)  Emily är en stor förebild för mig, jag tycker hon är så jäkla grym. Lite senare kommer det upp ett inlägg om varför jag tycker det. Men i går kom äntligen bästa Salem till stan och vi gick på Glossiers sista open showroom för sommaren, så tur att vi hann. Jag var i extas och fotade allt. Hur fint kontor? Drömmen!

IMG_6952

Båda maskerna fick följa med hem. Ska prova i veckan, peppad!

IMG_6958IMG_6964
IMG_6978

Fina fina Salem!

IMG_6996

Word!

IMG_6998 IMG_7002

Mina necessärer med mina nya Glossier produkter, mums!

IMG_7016

Drömmen!!

IMG_6971

Jag stormtrivdes där och hade gärna stannat kvar..

IMG_7038IMG_6967IMG_7044

När jag hade betlat fick jag mitt namn på påsen, dööör, så fint, så smart. Älskar Glossier!

IMG_7051

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!