My Dream★

IMG_6974IMG_7042IMG_6964IMG_6962

Som jag skrev tidigare är beautymärket Glossier mitt favoritvarumärke atm och grundaren Emily Weiss en av mina förebilder. Nu ska jag berätta lite om varför och varför mitt hjärta började pumpa snabbare så fort jag klev in i Glossiers showroom i fredags. Emily startade en beautyblogg för några år sedan som hette Into the gloss, efter ett tag märkte hon hur poppis den blev och hon började få svårt att hinna med allt själv. Då började hon anställa personer för att uppdatera bloggen och i dag, några år senare, är Into the gloss en world wide beautysajt som får kika in i alla kändisars badrumskåp. Min absoluta favoritsajt, alla kategorier. För ett år sedan startade hon Glossier ett eget beautymärke som lyckats ta sig till toppen på rekordkort tid. Emily är en av de yngsta, miljonärerna i USA som är tjej och har tjänat ihop allt själv. Hon är så jäkla grym med andra ord. Och som jag skrev tidigare träffade jag henne när jag var här i New York i vintras och hon är en av de trevligaste personer jag mött. Jag såg henne backstage på NY Fashion week och gick nervöst fram till henne för att fråga om jag fick ta en bild på henne. Hon svarade glatt ja och föreslog att vi skulle gå bort till en vit vägg för att få bästa ljus. Perfekt tänkte jag, nu hade jag henne för mig själv. Jag frågade om jag fick ställa lite frågor om Glossier som då var ganska nytt och vi gjort en snabb intervju. Sen frågade jag om vi kunde ta en selfie och hon var lika positiv till det. Jag frågade om när vi kommer kunna köpa Glossier i Sverige då de inte fraktar utanför USA men hon visste inte riktigt men förslog att jag skulle komma förbi deras kontor i Soho för att få prova hennes produkter. Ehhhh gärna.

Två dagar senare var jag där. Mitt på Into The Gloss redaktionen där alla editors vars artiklar jag läser var och varannan dag sitter och jobbar. Mitt hjärta slog hårdare och hårdare. Jag fick ett kit med Glossierprodukter och när jag precis skulle gå därifrån kommer Emily ut ur hissen ”Oh, hi Josefin” och gav mig en kram. Som ni förstår slog mitt hjärta ännu hårdare och jag kände hur jag smittades av hennes energi. Så där vill jag vara tänkte jag. Jag hade sett upp till henne redan innan jag träffade henne men såg upp till henne ännu mer efter våra två möten. Hon är en businesskvinna som är grym på sin grej, är rolig, smart, trevlig och bara helt fantastisk. Därför är hon en av mina förebilder. Och därför blev jag så tagen och peppad av att vara på Glossiers showroom i fredags. Jag fullkomligt älskar Glossiers formspråk, lekfullhet, charm och såklart produkterna. Men det är mest hela deras värld jag är så imponerad av. De har på så kort tid lyckats förmedla sin känsla och budskap. De får folk att älska dem, att klistra deras klistermärken på hela telefonerna och datorerna… (eh ja jag har såklart klistrar på deras klistermärken jag fick på min nya dator). De får folk att vilja vara en del av deras värld och de vågar vara roliga, sticka ut och köra på sin grej. Så jäkla inspirerande. Och det här gör att jag vill också.. Jag vill också skapa ett varumärke, en värld, driva det framåt, få folk att vilja vara en del av den världen och få sprida det jag själv tror på. En dag ska jag det. Det vet jag och jag vet att jag kommer klara av det. Men just nu ser jag Modette och It Girls som det. En värld jag hoppas ni vill vara en del av. En värld som peppar tjejer, är roliga, inspirerar och lyfter brudarna. Och det är fantastiskt att få jobba med varje varje dag. Men såklart har jag drömmar för framtiden och en väldigt klar dröm. En färdig värld som jag längtar efter att få börja bygga upp även om det kommer dröja lite. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!