My New York Guide

IMG_7272

Jag har ju lovat att ge er personlig tips från New York, så nu tänkte jag dela med mig av tre områden jag tycker bäst om här i New York. Hoppas ni får chans att åka hit snart och att ni besöker just de här platserna. Jag lovar et grym shopping, härliga fik och bra mat.

IMG_7115

Williamsburg. Ni vet ju att jag har bott här nu när jag är här och jag måste säga att det min absoluta favoritdel av New York. Manhattan är najs och cool men jag blir lixom lite mätt på det efter ett tag. Men Williamsburg är mysigt, hemtrevligt och så inspirerande och det vinner i längden. Därför måste ni åka hit! Här finns flera Vintagebutiker, mysiga fik och grymma restauranger. Love it!

IMG_7116 IMG_7122

West Village. Är typ som Williamsburg fast inne på Manhattan. Lägre hus, mysiga gator, grym shopping och bra glass.

IMG_7229IMG_7252IMG_7312IMG_7221

Om ni utgår från den här gatan hamnar ni helt rätt.

IMG_7323

Meatpacking district. Om du vill käka bra när du är i stan ska du ta dig hit. Här finns mängder av grymma ställen och härliga matmarknader. Jag har haft några riktigt grymma middagar och lucher här. Mums!IMG_7333 IMG_7334 IMG_7344IMG_7350

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh, vad härligt du verkar ha det och jag ska verkligen ta till mig dina tips nu när jag och min sambo ska dit över nyår! Du får gärna komma med fler för tyvärr kommer jag nog inte kunna avnjuta en god glass..

    Du är fantastisk och inspirerande, och jag älskar er poddis! Fortsätt ha en toppenresa i NY nu, kram!

    Elin 2015-09-16 01:46:40 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!