Bloglovin Awards 2015

 

IMG_7362

IMG_7376

Jag hade på mig en ny klänning från H&M som jag älskar!

IMG_7394

Sania, Angelica & Janni.

IMG_7406

Salem!

IMG_7409

Tash & Dev

IMG_7417

Chiara Ferragni

IMG_7419

Anine Bing

IMG_7418

Salem & Chiara 😀

IMG_7427

I söndags var jag och Salem på Bloglovins gala här i New York. En grym kväll med massor av inspiration. Alla världens bästa bloggare, ingen mindre än Alexa Chung som prisutdelare (som jag också tog en selfie med, kommer upp snart), väldigt bra energi och inspiration helt enkelt. Jag blev så inspirerad av den kvällen, alla grymma brudar lixom. Så jäkla coola!! Tack Bloglovin för att vi fick komma. Puss J

Ps. följ mig på bloglovin här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag dör!!
    The place to beeee!! AAH! Okej, hoppas på att jag i framtiden hamnar på en liknande fest, med samma coola inspiraitonsbrudar – på ett och samma ställe! Drömmen

    Jamie 2015-09-20 22:10:27 http://www.jamiesallmen.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!