Blue&Gold

IMG_9291 IMG_9217 IMG_9250 IMG_9221

Dress H&M

Jag vill visa er min fina klänning jag hade på Bloglovin awards bättre så slängde på mig den i morse tillsammans med lite trevliga detaljer som matchade. Visst är den fin? Så himla härlig, älskar sånna här lösa klänningar man bara kan dra på sig. Ser väldigt stiligt ut och är otroligt bekvämt. Älskar också kombinationen av mörkblått och guld. Jag har sällan blått på mig men nu kanske det blir ändring på det 🙂 

I wanted to show u my new dress that I wore at the Bloglovin awards this sunday in a better picture. I really love this dress, so pretty and so comfy. Perfect mix. And I love the blue and gold combo.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!