My Glossier Products★

IMG_0184

IMG_0174

Som ni vet var jag ju i Glossiers showroom i Soho när jag kom hit till New York (Läs det blogginlägget här!) Och eftersom det är min absoluta favorit varumärke – alla kategorier. Gick jag ju loss och köpte typ alla produkter. De har inte så många i sitt sortiment än och jag har provat allt tidigare så nu fyllde jag på mitt förråd och köpte såklart deras nya ansiktsmasker jag längtat efter att få prova. 

Så det som fick följa med hem är deras underbara ansiktskräm priming moisturizer, rosvattensspray soothing face mist (som iof är en present till Ylva på jobbet då jag redan har en hemma) Som sagt de två ansiktsmaskerna och deras nya lättkräm coconut balm dotcom.
Och med produkterna kommer även deras underbara klistermärken som jag klistrat på hela min dator. Ääääälsar detta märke. Så jäkla fint! Puss J

Here is my new products I got at the Glossier showroom in Soho the other week. I really love Glossier so I got almost everything… hehe.. Their facecream priming moisturizer, the rose water spray soothing face mist, their two face maskes and the new lip balm coconut balm dotcom. And of course the stickers. LOVE THEM!! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh! Har du en instax mini?! Vill ha! Gillar du den? Använder du den mycket?

    Sandra 2015-09-18 19:45:25 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!