Veckans poddisär här ❥

#JosefinOchVanja

Hej poddisar, veckans avsnitt är äntligen här. Och ni som håller koll på mig vet ju att jag är i New York så därför är veckans avsnitt inspelat via skype. Och den här gången gick det toppen, så skönt. Och med pga av detta snackar vi om resor i veckans poddis. Vi delar med oss av våra roligaste, konstigare, sämsta och bästa resor. Ett härligt avsnitt med mycket inspiration, jag måste nämligen nu åka till både Japan och Alperna (var det nu ligger) efter att Vanja berättat om sina resor dit.

Vi börjar såklart också med att prata lite om förra avsnittet som vi har fått så himla många fina kommentarer och mejl om. Stort tack till alla er som hört av sig. Det gör mig som var nervös över att öppna upp mig lite lugnare. Om jag vet att det kan hjälpa andra skulle jag kunna öppna upp mig varje dag. Jag vill göra allt jag kan för att få andra tjejer att mår lite, lite bättre. Puss och kram älskade ni, gud vad glad jag är att ni vill följa mig och att ni vill lyssna på min och Vanjas poddis <3

Bild från när vi spelade in podden idag 🙂

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!