Vilkaär ni? ❥

IMG_2439

Hej på er alla fina, i dag vill jag be er om en sak. Jag vill veta mer om vilka ni är. Ni är rätt många som följer mig och det skulle vara så kul att få veta lite mer om vilka ni är. Så vill ni vara så gulliga att kommentera det här inlägget med lite info om er själva? 

I så fall vill jag gärna veta vad du heter, var du bor, hur gammal du är och om vad som inspirerar dig, alltså vad du har för intressen 

Hoppas du vill att jag ska lära känna dig bättre. Puss och ha en fin dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
74kommentarer
 • Hej Josefin!
  Jag heter Micaela och är 20år (den 17e oktober iallafall hehe). Jag bor i Hällekis, ett litet ställe som ligger på kinnekulle.
  Jag arbetar på Arla sedan Mars där jag skivar ost i 750g och 3kgs förpackningar. Eftersom att mitt jobb är så oglamoröst och man alla gången inte orkar göra sig snygg efter jobbet så älskar jag följa bloggar för att få drömma mig bort till ”livet på utsidan”. När det blir helg så lever jag på att läsa modette artiklar och klä mig fint efter inspirationen jag har samlat på mig under veckan 🙂
  Jag har många saker jag vill göra; jag vill resa utomlands (gärna kina, japan, sydkorea, ryssland, USA och europeiska huvudstäder), åka på språkkurs, läsa en kurs i kinesiska och leva lite mer i nuet och ta vara på mina ungdomsår.
  Jag älskar att läsa din blogg, det är så härligt att se dina posts, det ger en riktigt energikick! Puss puss

  Micaela 2015-09-23 12:39:41 http://None
  Svara
  • Svar på Micaelas kommentar.

   Men Micaela, härliga du. Se till att komma i väg. Ha det som mål. Det är inte så dyrt som man tror, se till att spara pengar och boka en resa. Det kommer vara så värt det. Och det kommer få så mycket pepp och inspiration av det!! Stor kram och vad glad jag blir att du gillar min blogg och att läsa Modetteartiklar 😀

   Josefin Dahlberg 2015-09-24 00:34:38 http://None
   Svara
 • Jag heter Julia och bor i Barkarby utanför Stockholm! Jag är 19 år och jobbar just nu på MQ som butikssäljare, men drömmer om att få studera utomlands nästa år. Jag vill sikta in mig på antingen London eller Köpenhamn med inriktning marknadsföring och mode. Jag inspireras av alla människor jag ser på gatorna samt visningarna på Fashion Weeks i världen. Det är kul att både se vad designers gör och sen hur ”modefolket” tolkar trender och blandar in det i sin egna stil. Inspirerande helt enkelt.

  Mina intressen är att vandra runt i Stockholm och bara dricka en god kaffe eller käka frukost i stan (dock blir det dyrt i längden och mina vänner arbetar så det kanske inte blir så ofta som jag vill att det ska bli, haha). Men därför längtar jag tills jag flyttar in i en egen lägenhet i stan och kan bara sätta mig på närmsta kaféet och njuta av en god frulle 🙂

  Jag gillar verkligen din blogg för att du är dig själv och delar alltid med dig av något inspirerande och spännande vare sig det är hudvårdsprodukter eller bästa lunchställe! Därför besöker jag din blogg dagligen 🙂 🙂 Ha det bra! Kram Julia.

  Svara
 • Hej fina Josefin! Har följt din blogg ett tag och tycker att du har en fantastisk syn på livet och det avspeglas på din blogg. Vem är då jag? Är 23 år och bor i Stockholm precis börjat min masterprogram inom redovisning och revision på SU. Läser din blogg som en avkoppling från den torra redovisningslitteraturen hehe skämt åsido! Men det är härligt att kika in hit. Jag blir avundsjuk på att du hittat så rätt vad det gäller karriär och så. Hoppas jag en dag också känner det. Många kramar. Elin

  Elin 2015-09-21 00:55:42 http://None
  Svara
 • Hej Josefin!
  Jag heter Sandra, är 22 år och bor utanför Stockholm i Södertälje. Jag tycker det är intressant med hållbart mode och skönhet. Sedan försöker jag hitta det jag vill göra med mitt liv och inser att jag nog kanske måste prova mig fram innan jag hittar rätt.

  Sandra 2015-09-20 23:37:14 http://None
  Svara
 • Hej, mitt namn är Sophia och jag är 23 år. Jag bor i Stockholms innerstad. Mina intressen är dans, yoga, vego(mat, skönhet etc.), skapa med färg samt textilier och sedan hållbart mode! 🙂

  Sophia 2015-09-20 18:00:50 http://Sophiadahlgren.devote.se
  Svara
 • Hejsan Josefin! Karen heter jag och är en 23 årig tjej från Finland. Jag är fysioterapeut och söker för tillfället ett nytt jobb och en ny bostad, nyss flyttat isär från mitt ex i Åbo och siktar på att ta mig tillbaka till mitt älskade Helsingfors. Jag spelade innebandy på finlands högsta nivå i flera år men gav upp det i våras för att hålla på saker som verkligen väcker levnadskänslan inombords. Så nuförtiden vandrar jag i skog och berg, longboardar vart jag kan och suktar efter snowboard och surfresor.. Astangayoga började jag med för att lugna psyket efter en tung innebandysäsong och fastande totalt! Förut följde jag en massa svenska modebloggare men fick nog och ångest när jag kände att behovet för att uppehålla en image blev för stor. Tog bort alla modebloggare från mitt flöde, förutom dig. Du verkar vara så jordnära och god så dig följer jag totalt utav den orsaken! Jag inspireras så av ditt sätt att uppskatta fina stunder och människor i vardagen. Positiviteten skiner igenom din blogg och dina inlägg, och det får en alltid att bli på bra humör. Tack för en ljuvlig blogg fylld med värme, positivitet och härliga bohovibbar! 🙂

  Karen Ekman 2015-09-20 11:01:52 http://None
  Svara
 • hej Josefin! Jag är en liten tjej på snart 21 år. Jag bor i en by så långt i norr en kan komma i Sverige. Är same och spenderar all ledig tid i skog och fjäll. Inspireras av naturen och alltid av hur vacker den är. Jag älskar att vara kreativ så som fota, baka och pyssla på med annat. Intresserar mig även för snygga kläder och hittade dig genom Vanjas blogg. Du har en grym stil och fantastiskt fina bilder.
  Just nu ligger all min fokus på mitt företag. Jag håller på att starta upp ett kafé i en stad här nära, och på det satsar jag allt på.

  Fortsätt med det du gör! Kram / Anna-Kajsa

  Anna-kajsa 2015-09-19 23:12:00 http://Akoo.devote.se
  Svara
 • Jag är 19 år och rätt vilsen i mig själv. Det var jag som kommenterade på din blogg för ett tag sen som du sedan gjorde ett inlägg av! Din säkert mest trogna lilla läsare som inspireras otroligt mycket av din härliga personlighet.

  Jag kämpar med en hemsk depression och går efter mottot att jag varje dag ska göra det jag känner för. Nu har jag flyttat till Uppsala från Sundsvall där jag inte alls mådde bra runt omkring min familj, nu har jag supernära till pojkvän och vänner och drömmer om en egen lägenhet tillsammans med min kille i Stockholm och ett härligt jobb där jag gör skillnad för människor. Just nu så är jag en sån där tjej som yogar, går på spinning, pussas med min kille och skrattar med kompisar. Jag pluggar och jobbar extra också, men det tycker jag inte definierar mig som person.

  Jag vet att jag kommer kunna ta mig vart jag vill men jag vet också att jag måste börja älska mig själv för att orka varje dag framöver. Du har gjort en så jävla häftig och fin resa från alkolismen och jag vill precis som du ta mig ifrån ett tankemönster och beteende där jag bara mår dåligt i mig själv. Heja mig, heja dig och heja oss! Jag älskar dig och din blogg Josefin, se till att ta hand om dig varje dag för du är värd det bästa och endast det!

  Alva 2015-09-19 22:56:38 http://None
  Svara
  • Svar på Alvas kommentar.

   ALVA <3 fina, fina du. Va Det låter ju som att du är på helt rätt väg. Va härligt. Och tänk på att det bara kommer bli bättre och bättre. Klart du kan göra vad du vill. Keep it up!! Älska dig själv. Fyll på med allt det du mår bra av. Massa kram och energi till dig!! <3

   Josefin Dahlberg 2015-09-20 17:51:26 http://None
   Svara
 • Halloj Josefin. Malin här, och jag följer dig så gott som dagligen, det vet du ju redan. Jag är tillbaka hemma i mitt lilla Hjo (kallades inte du också för lilla Jo ett tag? ;))
  Vad det gäller stil så har ju du inspirerat mig en del senaste åren. Hade tidigare en ganska tråkig stil, men har nu vågat ta ut svängarna lite mer, tuffa till mig,- men i övrigt – vet du vad som då inspirera mig?
  Jag har ju alltid älskat att skriva, har fortfarande romanförfattare som mitt stora mission och mål, men har hela tiden haft så svårt att få ron att sitta still disciplinerat och strukturerat. Nu har jag kommit på fyra saker som inspirerar mig för att komma i rätt mood – både för skrivandet, och för min egen balans. Det är de fyra elementen – luft, jord, vatten och eld. . Hur härligt är inte det? Att bada i havet, eller gå utmed någon sjö, sitta och se ut över en älv, få vinden som blåser i håret, öppna fönster så att gardinerna dansar in i lägenheten, sitta på en äng, eller i gräset, plantera några blommor i rabatten, tända ljus, elda i kakelugnen, i spisen på landet – allt det där inspirera mig så väldigt mycket, och de har jag med mig var jag än befinner mig, och de är inte tunga i bagaget. Ibland behöver man komma bort från hus i sten och betong, från popmusiken och från de snabba fingrarna över tangenterna. Inte för länge, men ett tag. Det inspirerar mig och ger ny energi, nya tankar och då också några nya sidor på min roman. Ett hett tips jag lämnar vidare! Thats good! Ta hand om dig och de dina! Väntar redan på nästa podd, hälsa Vanja! KRAM 🙂

  Ingsten 2015-09-19 01:24:26 http://officebyingsten.se
  Svara
  • Svar på Ingstens kommentar.

   Åh Malin du är så härlig!! Det låter ju magiskt. Ska nog ta efter det lite :)) Jaaa, längtar också till nästa podd haha, älskar att podda. Vi får köra en klassreunion snart 😀 Kram på dig!!

   Josefin Dahlberg 2015-09-19 04:45:15 http://None
   Svara
 • Hej söta Josefin! Jag heter Johanna och är 30år. Bor i Borås och har länge jobbat i mode- och sko-branschen, men i våras bytte jag till rent skoföretag, då jag älskar skor 🙂 Jag bloggade när jag var yngre men slutade för ca 6 år sen, har hela tiden saknat det, så nu på mitt 30onde levnadsår tänkte jag what the f.. jag testar igen, för min egen skull. Och eftersom jag följer dig och många av de andra tjejerna på Modette, så fick det bli att skapa en blogg här 🙂 Kramkram

  Svara
 • Hej! Jag heter Sofia, är 23 år och ursprungligen från Luleå. Jag pluggar på universitet och är just nu på en utbytestermin i Wisconsin, vilket jag hittills älskar! Jag hittade din och Vanjas blogg ungefär samtidigt, och blev hooked till tusen på båda era bloggar, så du kan ju tänka dig min glädje när ni två började lära känna varandra och dessutom startade en podcast! Jag inspireras nog av lite allt möjligt runt omkring mig, från människor på stan, härliga saker på sociala medier, musik, natur… Ja lite allt möjligt! Hoppas dina sista dagar i New York är fantastiska. Kram!

  Sofia 2015-09-19 00:48:59 http://None
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Men åh underbart!! Gud va kul!! Va kul med lite utbytestermin, något jag är lite sur över att jag aldrig gjorde men men, får resa runt i stället :)) Lycka till m allt plugg!! Kram!!

   Josefin Dahlberg 2015-09-19 04:51:28 http://None
   Svara
 • HEJ fina Josefin!!

  Jag heter Caroline och är 22 år.
  Jag är halv dansk/ halv svensk och har bott i Danmark sedan jag var 4. Jag pratar flytande svenska och är i Stockholm typ 2 gånger om året för at hälsa på min kära svenska familj. Jag Sedan jag var 15 har jag följt med i den svenska bloggvärlden och jag älskar den!! (Här i Danmark är det bara inte samma grej) Jag pluggar just nu design och ekonomi på universitetet. Jag har många drömmar, én av dom är att flytta till mitt älskade Stockholm när jag är färdig med skolan och sedan jobba med PR/Marketing inom kläd/design branchen!!

  Du är så jäkla cool och jag älskar att du bara är dig själv och gör din grej. SÅ inspirerande! Du inspirerar mig värkligen och jag älskar din positiva energi! Din och Vanjas podd är också bara sååå skön, I’m a fan!

  Well, that’s it.
  Kram på dig! <3

  Caroline 2015-09-19 00:47:41 http://None
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Men åh tack Caroline. Gud va glad jag blir!! Va härligt med Danmark, jag ska snart till Köpenhamn :DD Lycka till m plugget och kör hårt!! Kram <3

   Josefin Dahlberg 2015-09-19 00:50:17 http://None
   Svara
 • Nathalie heter jag, 21 år och bor för tillfället i Borås där jag läser till en kandidat inom företagsekonomi med inriktning marknadsföring. Ekonomi är dessvärre inte alls något jag vill pyssla med i framtiden utan istället är drömmen att få jobba som mönsterkonstruktör i framtiden. Längtar därför till våren då jag ska få söka in till min drömutbildning som förhoppningsvis kan ta mig till mitt mål. Jag älskar att vara kreativ i allt från att sy mina egna kläder, laga mat, inreda hemma, måla/skissa eller gå till gymmet och sätta ihop nya utmanande övningar att klara. Som person är jag en evig drömmare och hittar inspiration i precis allting; livet i allmänhet såväl toppar som dalar och alla modiga, underbara människor man fått möjlighet att träffa. Kram!

  Nathalie 2015-09-19 00:44:54 http://instagram.com/_natneu
  Svara
 • Hei Jossan!

  Jeg er en 22 år gammel jente fra Stavanger, og leser din blogg fordi du inspirerer meg så mye: interiør, klær og bare livsstil generelt. Jeg finner aller mest inspirasjon i din og Vanja’s pod, men å få se det i bilder forsterker. Det ser jo ut som alt du tar i bare blir så fint helt naturlig!

  Jeg startet å lete etter blogger da jeg fikk en svensk kjæreste fra Stockholm for halvannet år siden. Jeg studerer til å bli lærer, så det å lese litt svensk (utenom meldinger fra kjæresten min) hver dag, er jo veldig nyttig om jeg skal jobbe som lærer i Sverige en gang. Og så bare elsker jeg Stockholm! Og nå deg ♡

  Takk for at du byr så mye på deg selv!

  Sunniva 2015-09-18 22:47:41 http://None
  Svara
 • Jag heter Tindra, är 15 år och bor i Stockholm, Ekerö. Hittade din blogg för något år sen kanske och jag gillar den mer och mer för varje dag. Vilken inspirationsblogg, så fina och mysiga bilder!! Jag går in på din blogg varje kväll samtidigt som jag dricker min kopp te (favoritstunden).
  Jag älskar mode och inredning, själva modevärlden är ju helt fantastisk. Vad som inspirerar mig är allt från bloggar, instagram, tidningar och alla människor man ser och träffar.
  Mina dagar tillbringar jag i skolan, har precis börjat 9an.
  På fritiden spelar jag innebandy 2-3 gånger i veckan vilket jag tycker är väldigt kul, älskar gemenskapen vi har i vårt lag. Något jag älskar att göra är att resa och upptäcka nya platser i världen, det är verkligen något jag vill göra mycket av i framtiden.

  Måste bara säga att jag verkligen gillar din och Vanjas podd, så mysig att lyssna på!! Kram <33333

  Tindra 2015-09-18 22:46:33 http://None
  Svara
  • Svar på Tindras kommentar.

   Men åh va mysigt, tack för att jag får vara med under din kvällsstund <3 ÅH INNEBANDY!! Jag spelade det under flera år och älskar det, så jäkla kul!! Säg till om ni behöver en inhoppare, haha 😀 Kram!

   Josefin Dahlberg 2015-09-19 01:26:48 http://None
   Svara
 • Jag heter Frida och är 20 år gammal. Bor i en fantastisk liten lägenhet i Uppsala med min pojkvän. Pluggar marknadsföring samt medie-och kommunikationsvetenskap på Uppsala universitet och toktrivs. Drömmer om att en dag arbeta inom modebranschen och inspireras av typ allt helt seriöst. Har även en blogg på it girls, nyheter24.se/modette/itgirls/fridanordenfors

  Svara
 • Hej! Jag heter Karin, är 22 år och bor i Sundsvall med sambo, 2 katter och en hund! Mina intressen ligger i stilar och hur det liksom berättar en historia om en. Älskar att titta på människor och försöka hitta personligheter i kläderna hos dem. (Jag studerar sociologi på universitetet här just nu och där lär vi oss såå mycket om hur identiteter och vårt utseende hänger ihop eftersom vi alltid vill förmedla en bild av oss i hur vi klär oss.) Så det är verkligen jätteintressant, att ha ett stort intresse för mode och samtidigt ifrågasätta allt som rör modet och studera de bakomliggande tankarna. Jaja! Har också ett stort intresse för folkdans, teater(spelat i 7 år, varit lärare i 2), konst och skapande, mänskliga rättigheter och politik. Studerar just nu till samhällsvetare och drömmer om att få forska på främlingsfientlighet och hur den uttrycker sig i samhällen. Vad som inspirerar mig är starka målmedvetna coola tjejer och killar som vågar trotsa normer, sticka ut och visa en bekvämlighet med det. Typ, Du. Hurra för dig!

  Karin 2015-09-18 22:24:56 https://regnochsol.wordpress.com/
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Gud va inspirerande… Det skulle jag vilja veta mer om, låter verkligen superintressant!! Heja dig!! Och tack för dina fina ord och för din kommentar. Stor kram!!

   Josefin Dahlberg 2015-09-19 01:31:50 http://None
   Svara
 • Hej fina du! Jag är en tjej på 17 år (18 om en vecka!!) som bor i Kristianstad, Skåne. Jag har precis börjat läsa din blogg och även börjat lyssna på din podcast med Vanja och jag fastnade direkt för båda! Du är så himla inspirerande och stark! Mer än att läsa bloggar sysselsätter jag mig med att fota och träna/va tränare i rytmisk gymnastik vilket jag tycker är så roligt och det är skönt att ha något som man bara kan njuta till 100% av när man gör det!
  Kram

  Fanny 2015-09-18 21:57:44 http://nouw.com/fannypetersson
  Svara
  • Svar på Fannys kommentar.

   Grattis i förskott 😀

   Åh va kul att du lyssnar på podden, det blir vi så glada över 😀 Tack för att du skrev. Stor kram till dig!!

   Josefin Dahlberg 2015-09-19 01:35:14 http://None
   Svara
 • Jag har börjat läsa din blogg efter att du och Vanja startade podden, sååå bra! Du är cool och driven och det gillas ju, och något som inspirerar mig. Jag driver en blogg om hur en feminist lever loppan i den slightly gubbdominerade finansbranschen, annars så jobbar jag, ska snart inreda min och killens nya drömlägenhet, så att de dina inredningsinlägg är toppen också!

  Feministdelegationen 2015-09-18 21:49:47 http://feministdelegationen.se
  Svara
  • Svar på Feministdelegationens kommentar.

   Men gud så bra!! Kollade in lite snabbt just nu och känner att jag måste tillbaka och läsa dina inlägg. Så intressant 😀 Grym du är!! Kommer komma ännu mer inredning när jag är hemma igen 😀 Kram!

   Josefin Dahlberg 2015-09-19 04:53:30 http://None
   Svara
 • Hej Josefin!
  Jag heter Micaela och ska fylla 20år om exakt en månad. Jag bor i Hällekis, en liten håla som inte ens kan kvalificeras som by hehe. Jag har knappt några kompisar och de jag har har flyttat så jag umgås inte så mycket med andra utanför min familj 🙁 Jag läser, spelar tvärflöjt i en musikkår och arbetar heltid på Arla med att skiva ost sedan i Mars månad.
  Jag blir så inspirerad varje gång jag går ut på modettes huvudsida och läser en ny artikel eller bläddrar bland bloggar. Första gången jag såg dig var på din youtube serie walkshow när du intervjuade Kenza men jag kan inte minnas hur jag hittade till din blogg? Jo, juste! Genom Molly, som jag hittade genom Hannalicious hehe. Jag älskar att kolla på din blogg och följa dig på snapchat, du verkar alltid så glad och ärlig och självsäker vilket jag hoppas smittar av sig på mig 🙂 Puss och ha det så bra i New York!!

  Micaela Nilsson 2015-09-18 21:47:47 http://None
  Svara
  • Svar på Micaela Nilssons kommentar.

   Men Micaela, vad härlig du är. Tack för din fina kommentar.. Vad glad jag blir! Vad har du för drömmar? Vill du bo kvar där eller vill du prova bo någon annanstans? KRAM på dig!!

   Josefin Dahlberg 2015-09-19 04:58:46 http://None
   Svara
 • Hej!! Jag heter Ida, 24 år gammal, bor i Stockholm. Det som inspirerar mig är storstadsliv, konst, drivna människor som är nyfikna på livet och mode speciellt när det kommer till streetstyle!

  iiidag 2015-09-18 20:49:45 http://None
  Svara
 • jag är 23-åring som bor i Malmö. Har pluggat produktdesign i tre år och försöker nu ta reda på vad jag vill göra med det. I våras startade jag en It Girl blogg, men tyvärr var det samtidigt som det var som mest i skolan och jag var nära på att gå in i väggen så jag orkade inte lägga ner så mycket kraft som jag ville på det. På grund av kraschen ligger jag fortfarande lite efter i skolan så har ännu inte fått ut min examen. Men nu börjar kraften och inspirationen komma tillbaka så jag är så himla sugen på att starta upp bloggen på nytt!

  jag har följt dig i några år sedan en kompis visade dig eftersom hon tyckte vi var lika. Jag tog det som en stor komplimang, men håller tyvärr inte riktigt med ;P Hursom helst tycker jag att du verkar superhärlig och önskar varje gång jag lyssnar på poddisen att jag fick vara med er och snickersnacka.

  Kramiiz

  Lovisa 2015-09-18 19:52:33 http://None
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Meeeen Lovisa, vilken kommentar. Gud va glad jag blir!! Hoppas du är rädd om dig och ser till att du mår bra. Och känn ingen press över bloggen, starta den när du är i harmoni 🙂 Och när du är igång, skickar blogglänken, vill ju se om vi är lika 😀 hehe stor kram på dig!

   Josefin Dahlberg 2015-09-19 05:02:23 http://None
   Svara
 • Super fin blogg du har, jag finner alltid en massa inspiration genom den 🙂 speciellt den bohemiska stilen.
  Jag som följer din blogg heter Jennie, 23 år gammal. Förtillfället bor jag i Portugal där jag har praktik. Trivs som som f*n här. Solen skiner och de finns galet många surfar killar 😉

  Jennie 2015-09-18 18:27:51 http://None
  Svara
 • Hejsan, jag heter Julia och jag är 15 år, fyller 16 år i höst!
  Det började med att jag hittade Vanjas youtube kanal, därefter började jag läsa hennes blogg! När hon tipsade om din blogg de första gångerna så fastnade jag inte, men nu så ÄLSKAR jag den!!! Och ditt liv, herregud, en dröm alltså <3 Nu bor jag i Växjö men jag ska absolut flytta till Stockholm om några år. Var där senast förra helgen och jag får sån pepp av staden <3
  Fortsätt att blogga och börja videoblogga, det hade varit väldigt kul, ha en bra fredagskväll!! Kram

  Julia 2015-09-18 18:05:06 http://None
  Svara
 • Tja, tja! Jag är 24 år och bor just nu i Malmö, jobbar i klädbutik och sjunger i gospelkör. Har nyligen flyttat hem från Paris där jag jobbat som au pair. Jag har följt dig rätt så länge, både genom bloggen och instagram, redan innan du började med Modette. Två år kanske! Och det blir såklart bara roligare och roligare. Du är en sån jädra cool och inspirerande brud. Tjejer kan, obviously! Keep it up 😉

  Theresse 2015-09-18 16:40:58 http://hundredsofdreams.blogg.se/
  Svara
 • Hej! Jag heter Maja, är 22 år och bor i Stockholm. Jag har följt din blogg i ca 6 månader nu och det har blivit en standard till morgonkaffet!
  Jag har precis startat en blogg på modette It Girls och kommer alldeles strax köra igång! Min stora passion här i livet är smycken och accessoarer och det är precis vad jag kommer skriva om. Hoppas du och alla andra som ser detta vill hänga med mig på min bloggresa!

  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Meeeen åh va kul. Gud så glad jag blir. Både att jag får hänga med dig till morgonkaffet och att du har blivit en It Girl 😀 Love it!! Hör av dig när bloggen är igång. Kram

   Josefin Dahlberg 2015-09-18 17:38:31 http://None
   Svara
 • Jag heter Johanna, är 22år och bor i Malmö. Jag studerar en kandidat i Modevetenskap på Lunds universitet, och de som inspirerar mig och intresserar mig är självklart mode. Jag inspireras av själva industrin och av mina favorit märken, så som Stella McCartney, Paul Smith, The Row osv.

  johanna 2015-09-18 15:58:29 http://fashioninswedish.wordpress.com
  Svara
 • Mikaela heter jag, 17 år, 18 imorgon! Bor på Kungsholmen, Stockholm.
  Jag inspireras av tidningar, nättidningar, bloggar (dig, såklart) men framför allt människor generellt sätt, på stan eller någon i sociala medier. Jag är ett klädfreak som älskar mode men pluggar media, foto/grafisk design och drömmer om att få jobba kreativt inom media. Du är en stor inspiratör för mig!
  Ha de fint!

  Mikaela 2015-09-18 15:28:43 http://None
  Svara
 • Kajsa Svensson, 21 år. Studerar Media Management i Kalmar på Linnéuniversitetet. Bloggar, jobbar i klädbutik och drömmer om att jobba på en slags moderedaktion eller på en reklambyrå i storstaden när jag tar examen. Din historia har inspirerat mig, som också läste media på universitetet och nu fått ditt drömjobb. Det är bara att kämpa på. Är både bästa vän och går i samma klass som Jenny som praktiserade hos er i somras. Så vi drömmer och jobbar mot samma mål. Älskar din blogg. Kör hårt! 🙂

  Kajsa Svensson 2015-09-18 15:27:31 http://kajsasven.se/
  Svara
 • Självklart! Har inte följt din blogg så länge, upptäckte dig via Vanja och ääälskar er podd, insta, Facebook, bloggar etc etc etc!
  Jag heter Tone, 28 år och bor i Oslo. Är norska, men har bott i Göteborg i 3 år innan, så använder varenda chans att praktisera min svenska 🙂
  Jag inspireras av mycket. Alltifrån snygga bilder, fina färger, positiva människor, en regntung söndag etc. Det er inte alltid det får mig att göra något själva, men inspiration för mig handlar också mycket om vilken känsla jag får över något. En känsla jag kan plocka fram när det behövs. Känslan av att må bra, vara glad, njuta livet, sätta pris på allt jag har, villa ta tag i drömmar, är den bästa som fins! Jag hittar också mycket inspiration i böcker och magasin. Och detta året Ska Jag börja på min bok!
  Och sist, men ikke minst: Du och Vanja inspirerar enormt! Ni är så peppiga, härliga, glada, ekta människor! Tack!

  Tone 2015-09-18 15:25:27 http://None
  Svara
  • Svar på Tones kommentar.

   åååh tack Tone 😀 Och grym svenska!! Åh va kul m bok, jag måste fortsätta skriva på min… 😀 Ha en härlig fredag!!

   Josefin Dahlberg 2015-09-18 17:42:48 http://None
   Svara
 • Hej. Jag heter Evelina, har precis flyttat upp till Boden för kärleken. Är ursprungligen ifrån Östersund. 18 år och du med din coola stil, bra tankar och härliga energi inspirerar mig massor. Den bohemiska delen av din garderob är min favvis.
  Hoppas du har en toppendag, du är fantastisk!! 🙂

  Evelina Stener 2015-09-18 15:19:23 http://None
  Svara
 • Du vet ju redan vem jag är hihi! Hoppas vi ses någon gång nu när jag bor i Stockholm:D PUSS

  Liborius 2015-09-18 14:30:34 http://finest.se/liborius
  Svara
 • Åh vilket gulligt inlägg 🙂 Älskar din blogg och din(och vanjas) podd, jag känner igen min personlighet i din!
  Jag heter Linnea, är 19 år och från Gotland, Visby.
  Jag tog studenten i våras och har gått i stlm på en textil, design och skrädderi linje. Jag drömmer om att bli en designer som gör miljövänliga och hållbara plagg, främst till petite personer.
  Jag blir inspirerad av min vänner, av att se saker, sen händer det väl att jag bli försjunken i någon modebok, som får mig att fråga sätta våra ideal och normer, varför jag inte vill bära urringad tröja osv. (lite flummigt). Sen blir jag inspirerad när jag boxas för då kan jag verkligen bara koncentrera mig på alla mina tusenmiljoner tankar som annars får mig väldigt okoncentrerad och verka uppe bland molnen. Jag är en riktigt dagdrömmare.

  Hoppas du fortfarande har det underbart bra u New York!!
  stor kram!! 😀

  Linnea 2015-09-18 13:54:28 http://linnearosvall.blogg.se
  Svara
 • Hej:) Malin, 26år och bor i Sundbyberg. gillar allt med mode, inredning och att resa. drömmer om ett torp på landet att renovera, egna odlingar och en hund. Men älskar stad och puls. Får jag drömma skulle jag resa och se världen mer och volontärjobba i ett annat land.

  Malin 2015-09-18 12:58:20 http://None
  Svara
 • Sofia, 34 år bor i Uppsala tillsammans med min man och son på 15 månader <3
  Driver ett litet men mysigt kafé i utkanten av stan. Jag inspireras först och främst av dig/er! Peppad att ta tag i mitt kära intresse för inredning och kläder. Lagt det lite på is sen jag fick barn. Annars älskar jag att träna och mysfika! Kram <3

  Sofia 2015-09-18 11:54:28 http://None
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Men gud så mysigt det lät. Jag har ju en dröm om att ha ett fik.. Och som jag och Vanja droppade i senaste podden vill vi starta fik ihop.. Haha en av våra 100 ideér. Stora kram på dig!

   Josefin Dahlberg 2015-09-18 17:46:34 http://None
   Svara
 • Hej gullis
  Jag är 20 år, bor i min lilla etta i sthlm som jag köpte för ett år sedan. Har följt dig sedan jag såg dig i walkshow, streckläste igenom ditt arkiv och fastnade för dina texter om alkohol och din enligt mig unika klädstil. Jag jobbade tidigare på en restaurang i hornstull(som du besökte ett antal gånger<3) men finns numera på en nyöppnad restaurang på hornsgatan. Jag har ett brinnande intresse för kläder, fotografi och människor. Drömmer om att få inspirera med min egen stil och världsbild. Men precis som du gjorde kämpar jag mot alkohol och folk i min närhet som drar ner mig. Just nu är jag inne i en bra period och har lyckats hålla mig från allt som får mig att må dåligt ett längre tag, det ger mig så mycket energi och extrem pepp på livet! Så nu sitter jag mest på mitt badrumsgolv och planterar om växter, dricker kaffe och lyssnar på podcasts. PUSS

  Linda 2015-09-18 11:48:18 http://None
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   MEN LINDA!!! Underbara du! Va glad jag blir att du mår bättre. Låter underbart med att plantera växter och dricka kaffe.. Och lyssna på podd såklart 😀

   Tack för din kommentar och all luck till dig. PUSS

   Josefin Dahlberg 2015-09-18 17:48:52 http://None
   Svara
 • Jag heter då Sima, är 24 år och bor i Stockholm. Hittade hit genom Vanjas blogg o blir superinspirerad av er glädje o positiva inställning till allt. Har tagit till mig era råd o har nu varit ”klagofri” i två dagar – dvs att jag försöker att inte störa mig på saker o människor (lättare sagt än gjort när man har varit ganska negativ hela livet) o stör jag mig så kommer jag åtminstone inte hem o förpestar min sambos liv med småsaker. Mitt mantra just nu är ”för all del” o det funkar rätt bra så länge även om det är kämpigt att inte kunna spy ut allt. Vill såå gärna ha de där rosa glasögonen!

  Ett steg mot en gladare vardag är också att ta ut min hormonspiral o bli hormonfri. Tycker överlag att preventivmedel diskuteras för lite o önskar att tjejer i större utsträckning diskuterade olika alternativ sinsemellan o ökade medvetenheten överlag.

  Inspireras också av mat, skönhetsprodukter o inredning så ös på det sånt tycker jag! =) Tack för att du är du o ingen annan. Kram!

  Sima 2015-09-18 11:46:14 http://None
  Svara
 • Mathilda heter jag, 22 år (på onsdag!) och bor i Halmstad. Men jag kommer från Lund från början. Jag pluggar på högskola just nu, till lärare, så det där med intressen går sådär. Man har knappt tid med något annat än plugget. Men jag gillar heminredning, smink och att läsa. Och såna som du inspirerar mig! 🙂

  Mathilda 2015-09-18 11:40:35 http://merhundra.blogg.se
  Svara
 • Hejsan! Victoria heter jag och är 20 år. Jag är uppväxt i Västerås. Har dansat hela mitt liv och även tävlat inom dansen. När det blev för mycket press inom dansen började jag med yoga och mår såå bra av det! Så tack vare yogan har jag sakta men säkert börja hitta tillbaka till dansglädjen igen 🙂

  Victoria 2015-09-18 11:38:10 http://None
  Svara
 • Hello Jossan!
  Klart en vill bli cyberbekant med dig haha, här är lite info om mig själv:
  Heter ju My dåra, jag bor i Stockholm (söderort), är 23 och här är några saker/personer som inspirerar mig: Lena Dunham, mina underbara kompisar, filmer, musik, mat, teater, sex, HUMOR och din blogg! Puss!

  My Cecilia 2015-09-18 11:32:01 http://mycecilia.blogg.se
  Svara
 • Hello! Kolla gärna in min blogg för att lära känna mig lite bättre <3
  newhybrid.wordpress.com

  Sanna 2015-09-18 11:20:53 http://newhybrid.wordpress.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!