Good Bye New York

IMG_1607

Okej, nu är det dags. Dags för mig att ta mitt pick och pack och bege mig till flygplatsen. Det känns så himla sorgligt. Jag kommer sakna min syster så mycket. Och jag kommer sakna att andas den här du-kan-göra-vad-du-vill-luften. New York och framför allt Williamsburg är verkligen en fantastisk stad. Jag har fyllts på med så mycket energi. Så mycket pepp och så mycket insikt om att jag är som jag är. Jag är bra som jag här. Jag behöver inte vara som alla andra. Jag behöver inte vara så hård mot mig själv. Jag behöver inte ställa så höga krav. Jag ska göra det jag älskar att göra här i livet. Jag ska aldrig glömma mina drömmar. Jag ska aldrig sluta drömma. Jag kan, jag kan, jag kan. Bara jag vill. Därför är det så viktigt att hålla viljan uppe genom drömmar och mina galna fantasier. 

Att få varit här i två veckor med min underbara syster och min fantastiska mamma är jag så tacksam för. Att vi tre har skrattat, tramsat och mys har varit så himla bra för oss. Och gud vad vi har skrattat. Jag älskar min familj. Det är vi mot världen. Jag har så mycket fina bilder att visa er när jag kommer hem. Vi ses hemma i Sverige. Och Vickan och New York, I be back. Soon. Love u!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Älskar din blogg.
  Kan inte du göra en ny make up video / inlägg, där du visar vad favoritprodukterna är idag? 🙂 skulle bli så glad! Kramar

  Frankie 2015-09-20 18:22:28 http://None
  Svara
 • Tycker det låter bra, det där med att aldrig sluta drömma!
  You go!

  Linnea 2015-09-20 17:23:26 http://Linnearosvall.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!