Last Lunch In New York❥

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

I dag åt jag och syrran den här magiska lunchen i Soho och det var min sista lunch här i New York för i morgon åker jag hem. Det känns typ som jag bor här nu, känns som om jag varit borta superlänge. Hur tråkigt jag än tycker det är att jag ska lämna syrran och min favoritstad så ska det faktiskt bli lite skönt att komma hem. Det ska bli skönt att kunna jobba på riktigt, ha hela sin garderob att välja från och få in lite normala rutiner. Vi har ju sovit alldeles för lite. Vi har suttit uppe sent varje kväll och fixat med bilder, jag har försökt hinna med mejlen, blogga, skriva artiklar på Modette och allt annat jag gör varje dag men blir lixom inte riktigt samma sak när man inte är på plats hemma. Och gått upp sju varje morgon för att hinna fota innan syrran drar till jobbet, haha.  Så det ska bli rätt skönt att komma hem till lite ordning och reda. Men det är inget snack om att jag kommer sakna syrran och New York och vilja åka tillbaka om typ en vecka. Denna stad är verkligen magisk. Och hur fint är inte det här stället? Det vi åt var typ det godaste ever, avomackan var en dröm men den andra majsplättgrejen var så god att vi typ svimmade. Magisk. MUMS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!