When I met biggest style inspiration

IMG_8884 IMG_8933 IMG_8936 Processed with VSCOcam with hb2 preset

Okej, mitt hjärta stannade lite när jag såg henne utanför Dieselvisningen. Maja Wyh min absoluta favorit när det kommer till stil. Jag är besatt av hennes stil och hon är så snygg att jag svimmar. Först tog jag en bild i farten när hon skyndade förbi alla fotografer in på visningen. Sen såg jag henne inne i lokalen där visningen var och frågade om jag fick ta en bild vilket hon ställde upp på. Sen såg jag henne efter visningen och frågade om vi kunde ta en selfie. Haha, stalker… Men I love her. Och hon var typ ännu coolare i verkligheten än på alla bilder. Om ni inte redan inspireras av henne, börja gör det nu. Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag håller med dej till 100! Älskar allt den kvinnan gör!:) så är rätt avundsjuk på dej, haha!
  En konstig fråga kanske men hur lång är hon?
  // sara

  Sara Lindqvist 2015-09-19 17:36:25 http://None
  Svara
 • OMG vilka vackra kvinnor!

  ISA 2015-09-19 17:33:38 http://isabyl.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!