Jag i Chic★

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset
Så här ser det ut hemma i min kreativa hörna. Jag landade sju i morse, sov en kvart på min åtta timmars flyg… Så deckade när jag kom hem. Sov fyra timmar och tvingade mig upp för att trotsa min jetlag. Så jag gick och handlade massa nyttosaker och nu sitter jag och redigerar bilder och skriver ideér på blogg inlägg. Så mysigt och jag är inne i något kreativt flow så jag känner mig faktiskt ganska pigg. Superskönt! Jag passade också på att köpa senaste Chictidningen som jag är med i. Har ni läst den? Lite ovant att se mig i lårhöga stävlar och kortkort men meeen är det Studio 54 tema så är det 🙂 Hoppas ni har en härlig söndag. Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!