Back at work!

Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset

Solisar Ray-Ban Väst Topshop Tröja Forever21 Jeans & other stories Overknee boots H&M

Hej på er finisar, i dag är jag tillbaka på jobbet och det känns väldigt skönt. Lite trött pga av jetlag men ändå helt ok. Och så himla härlig pepp att vara tillbaka med brudarna på redaktionen, ni är bäst. Så taggad på den här hösten med allt nytt vi har på gång. Woho, säger bara Team Modette. Efter att ha varit i New York med 30-35 grader varje dag var det underbart att gå upp i morse och klä på sig lite riktiga kläder. Jag älskar ju höstmodet och har köpt massa nytt fint som har varit för varmt i New York så nu får jag äntligen ha på mig det  ❥

Sunnies Ray-Ban Vest Topshop Knit Forever21 Jeans & other stories Overknee boots H&M

Hi guys, today Im back at work and I love it. Feels good to be back with my best colleagues. We have som much fun things going on here so It feel good to be back. And finally I can wear my new fall cloths and boots which was to hot to wear in New York. Such a great Monday. I hope you also have a great day! Later! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!