Så stylar jag ❥ Mitt hår

Shoppa ❥ KEVIN MURPHY HAIR RESORT SPRAY 

Jag har ju lovat att jag ska börja med videos, vilket jag ska! Och här en liten video jag gjorde innan guldknappen. Där jag visar hur jag stylar mitt hår. Videon är en halv minut och det är ungefär så ”lång” tid jag lägger på mitt hår varje morgon. Knepet är ett saltvattenspray från Kevin Murphy som gör håret formbart. Den passar i alla fall mitt hår perfekt! Puss J

Here is a short video of how I style my hair every morning. My secret is Kevin Murphys salt water spray. That product makes my hair so easy to style. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Åh jeg vurderer sterkt å gå fra min langhårete frisyre til å klippe meg kort nå. Så utrolig fint hår du har! 🙂

  Synnøve 2015-09-25 13:09:49 http://thegirlonedge.blogspot.no
  Svara
 • så fin du er på håret!! Hvilken sang er det vi hører i videoen forresten?

  caroline 2015-09-24 11:55:26 http://None
  Svara
 • Hej josefin!

  Tack en grymt bra blogg! du är så härlig!
  Jag är väldigt sugen på att börja videoblogga/starta youtube kanal.
  Nu till frågan, vad använder du dig av för kamera när du filmar dina klipp?

  kram erika

  erika 2015-09-22 13:58:18 http://nouw.com/erikategnebo
  Svara
 • Alltså Josefin, nu har jag precis kollat på alla videor på din youtube och videon där du sminkar dig. Du pratar hela tiden om att du inte har någon aning om vad du gör och spegeln rasar och du bara kör!! Hahahaha! Så himla kul! Jag garvade hur mycket som helst, du verkar ju vara en så himla skön person.
  Har inte känt till dig så länge men måste säga att det är fantastiskt hur du bjuder på dig själv i din och Vanjas podd. Du är så snygg i din kortare frisyr, får lite lady Diana-vibbar 🙂 Ska nog själv slå till på ett klipp känner jag!

  Stor kram!

  Linn 2015-09-21 23:30:58 http://way-i-am.blogspot.se/
  Svara
 • Det var meningen att jag skulle spara ut mitt hår men blir grymt sugen att klippa av det när jag ser din frisyr. Super fint!

  Jennie 2015-09-21 21:06:42 http://None
  Svara
 • Vad har du gjort innan då? Du har ju värdens volym-snelugg! Blir den så av att självtorka eller? Förstår i så fall varför du drar i saltv i det stadiet.

  Vhcf 2015-09-21 20:15:41 http://None
  Svara
  • Svar på Vhcfs kommentar.

   Jaaa, alltså jag hade faktiskt bra en riktigt bra hårdag den dagen. De la sig lixom perfekt. Så stylade jag bara till det med saltvattenspray för att det skulle hålla sig 😀

   Josefin Dahlberg 2015-09-21 23:57:43 http://None
   Svara
 • Hej hej Josefin!
  Jag lyssnade nyss på podden som du gästade och fastnade för ett ämne som ni lite löst kom in på: Självkänsla och Självförtroende. Jag själv har känt mig sååååå konstig som har tyckt att det faktiskt är en rejäl skillnad på dom två orden men mina kompisar förstår inte mina argument när ”kill-problem” kommer och jag då försöker säga min mening. Så jag ville väl egentligen bara säga TACK TACK TACK för att du pratade om vikten av att det är olika saker och någonting som inte bara händer över en dag.
  Jag skrev ett inlägg om det och hoppas att folk kanske läser och tänker till en extra gång. Har du lust får du gärna läsa det här : http://camillanorman.se/2015/september/diskussion-sjalvkansla-vs-sjalvfortroende.html#commentform

  Hoppas att du får en fin dag! Kram

  Camilla 2015-09-21 16:13:52 http://camillanorman.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!