Fall Favorites❥

Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

Här är två nya höstfavoriter. Älskar mitt nya blåa iPhoneskal från Richmond & Finch och Marc Jacobs nya doft ”Decadence” som doftar sjukt gott. Lite annorlunda doft än vad jag brukar har men älskar den! Ska bli min nya höstdoft! Puss J

Here is two of my new favorites. I love this Iphone caste from Richmond & Finch and this fragrance from Marc Jacobs. It smells so good, perfect cozy for fall. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag älskar också skalen från Richmond Finch, funderar starkt på att köpa några av dem! Men jag måste bara få fråga, hur pass säkra är dem, alltså stöt- tåliga? Är det utskärningar för alla uttag längst ner eller är skalet helt ”öppet”? Hoppas du förstod vad jag menar och tack på förhand för svar! Puss

    Micaela 2015-09-22 15:17:22 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!